Διεθνής έκθεση εικαστικών για τον Νίκο Καζαντζάκη

Διεθνής έκθεση εικαστικών για τον Νίκο Καζαντζάκη

Από τις 2 έως τις 6 Οκτωβρίου στο Μερόπειο ίδρυμα που βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη

Διεθνής ομαδική έκθεση εικαστικών, αφιερωμένη στο έργο του σπουδαίου Έλληνα, Νίκου Καζαντζάκη, θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 6 Οκτωβρίου στο Μερόπειο ίδρυμα που βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45.
 
Η έκθεση που διοργανώνεται από το Κέντρο Τεχνών 4 Εποχές-AthensArt και τον όμιλο UNESCO Πειραιώς και Νήσων, διεξάγεται στο πλαίσιο των εορτασμών του 2017 ως έτος Καζαντζάκη.
 
Το Κέντρο Τεχνών 4 Εποχές (CA4S) – AthensArt (www.athensart-2010.ning.com) με πρόεδρο τον καθ. Δρ. Τάκι Αλεξίου, είναι διεθνής κοινότητα καλλιτεχνών και φιλότεχνων, που αριθμεί πάνω από 5.500 μέλη από 155 χώρες. Περιλαμβάνεται δε στους πολιτιστικούς οργανισμούς του υπουργείου Πολιτισμού.
 
Η φιλοσοφία του κέντρου βασίζεται στη βαθιά πεποίθηση ότι η «Φιλία μέσα από την Τέχνη μπορεί να αλλάξει τον ειρηνικά τον κόσμο».
 
Το Κέντρο Τεχνών 4 Εποχές (CA4S) – AthensArt είναι εμπνευστής και διοργανωτής πολιτιστικών εκθέσεων, εκδηλώσεων και φεστιβάλ σε όλο τον πλανήτη από το 1980 έως και σήμερα.
 
Τα εγκαίνια της έκθεσης στο πλαίσιο των τιμητικών εκδηλώσεων για το έτος Καζαντζάκη θα γίνουν στις 2 Οκτωβρίου στις 7:30.
 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

unnamed

Η ζωγραφική της, αποτελεί μια διαφορετική ανάγνωση, αυτού του καταναλωτικού τρόπου ζωής, που αναπαράγει ευκαιριακά πρότυπα, ενώ συχνά με περιπαικτική διάθεση ξορκίζει μέσα από τα έργα της, τις αντινομίες και την απουσία του νοήματος, μέσα σε αυτό το εξεζητημένο σκηνικό

dafnis

Στην έκθεση παρουσιάζονται μερικές από τις πιο γνωστές εικονογραφήσεις του, όπως τα Ποιήματα του Κ. Π. Καβάφη, η «Οδύσεια» του Καζαντζάκη, η Ινδία, καθώς και για τη Λυσιστράτη, το λεύκωμα «Λυρικά», καθώς και τα σχέδια για το βουκολικό μυθιστόρημα «Δάφνης και Χλόη»

echoes

Έκθεση Τελειόφοιτων Ζωγράφων & 3D Animator