«Δρώμενα Τέχνης» στην Πινακοθήκη Πειραιά

«Δρώμενα Τέχνης» στην Πινακοθήκη Πειραιά

Εδώ και πέντε χρόνια το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας προσφέρει στο αθηναϊκό κοινό ένα μοναδικό ταξίδι στο χώρο του πολιτισμού...

Εδώ και πέντε χρόνια το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας προσφέρει στο αθηναϊκό κοινό ένα μοναδικό ταξίδι στο χώρο του πολιτισμού. Την Τετάρτη 13 Ιουνίου, στην αίθουσα τέχνης της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά, ανοίγει τις πύλες της η φετινή μεγάλη έκθεση με τίτλο «Δρώμενα Τέχνης».

Πρόκειται για μια σύγχρονη πλατφόρμα επικοινωνίας της τέχνης με το φιλότεχνο κοινό και παρουσιάζει την πρώτη από μια σειρά καλοκαιρινών εκθέσεων σε Αθήνα και Μύκονο.

Αυτό που κάνει όμως ξεχωριστά τα «Δρώμενα Τέχνης» είναι η συμμετοχή νέων καλλιτεχνών, οι οποίοι που έχουν κάτι να πουν και έχουν να παρουσιάσουν μια αξιόλογη εικαστική πρόταση που αφορά τη ζωγραφική, τη γλυπτική, την καλλιτεχνική φωτογραφία, το ψηφιδωτό, το κολλάζ και τις εικαστικές εγκαταστάσεις.

Τον πρώτο λόγο έχουν η ζωγραφική, η γλυπτική, η καλλιτεχνική φωτογραφία, οι εικαστικές εγκαταστάσεις, το κολλάζ, το ψηφιδωτό, το χειροποίητο κόσμημα και κάθε είδους μορφή σύγχρονης τέχνης, όπως η performance, η video art ακόμη και το body painting.


 
Καλλιτέχνες:

Ιωάννα Αργυρίου, Μαρία Βαμβακούση - Βαλσάμη, Δήμητρα Γιαννακέα, Ειρήνη Ευθυμάκη, Iόνη, Σταματία Καππέ, Ευτυχία Κουκουζέλη - Δημακοπούλου, Θάνα Λυκουρέση, Mimika, Μαρία Οικονομίδου, Μιχαήλ Ρωμανός, Βασιλική Σαργολόγου, Δημήτρης Σκαρής, Διονύσης Στεργίου, Χρήστος Ταβιτίδης, Αικατερίνη Τζίτζιρα, Άννα Τσιβδάρη, Εμμανουήλ Τσιμπίδης.
Επιμέλεια έκθεσης: Μιχαήλ Ρωμανός

Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, Φίλωνος 29 - κτίριο Παλαιού Ταχυδρομείου
Τηλέφωνο: 210 4194635, 210 4194636

Καθημερινά: 11:00 με 13:00 και 18:00 με 21:00

Είσοδος ΕλεύθερηΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Eso_Exof

Tα βραβεία συνολικής προσφοράς του Archisearch/Design Ambassador θα απονεμηθούν το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Είναι μόλις δύο χρονών-παρότι η διοργάνωση που το πλαισιώνει φτάνει τα 9 χρόνια- αλλά, παρολαυτά έχουν βαρύτητα αντιστρόφως ανάλογο της ηλικίας τους. Αυτή καθορίζεται από την αξία της προσφοράς των ανθρώπων στα οποία απονέμονται.