Συνεργασία της WIND με τα Αθηναϊκά Θέατρα

222222

Δωρεάν εισιτήρια θεάτρου για τους συνδρομητές WIND ONE

Οι παραστάσεις των «Αθηναϊκών Θεάτρων» ξεκίνησαν δυναμικά για την περίοδο 2019-2020 και οι συνδρομητές WIND ONE επωφελούνται με «1+1» εισιτήριο - δώρο σε παράσταση της επιλογής τους στα θέατρα Αλίκη, Μικρό Παλλάς, Μικρό Χορν, Εμπορικόν και Αποθήκη.

Η WIND εξασφάλισε για όλους τους συνδρομητές WIND ONE δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για παραστάσεις από 16/11/2019 σε όλες τις παραγωγές της εταιρείας «Αθηναϊκά Θέατρα», τη μεγαλύτερη εταιρεία θεατρικών παραγωγών στην Ελλάδα. Η WIND έχοντας ως κεντρικό πυλώνα την εξαιρετική εμπειρία πελάτη, δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές WIND ONE να κάνουν χρήση της υπηρεσίας 1+1, προσθέτοντας ακόμα ένα προνόμιο στα μοναδικά συνδυαστικά πακέτα επικοινωνίας της.

Η διαδικασία είναι απλή: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τον κωδικό της προσφοράς είτε στέλνοντας SMS, γράφοντας «ΤΕΧΝΗ ΝΑΙ» στο 1202, είτε κάνοντας login στην εφαρμογή myWIND και στην ενότητα «Μοναδικά προνόμια» όπου μπορούν να βρουν την προσφορά για τα Αθηναϊκά Θέατρα και να επιλέξουν «Θέλω κωδικό». Στη συνέχεια ο κωδικός θα αποσταλεί με SMS στο κινητό του συνδρομητή, ο οποίος θα μπορεί να τον εξαργυρώσει στο www.viva.gr και να κλείσει εισιτήρια για την παράσταση που επιθυμεί.

Περισσότερες πληροφορίες στο 13800, στο www.wind.gr ή σε ένα κατάστημα WIND.


Συνεργασία της WIND με τα Αθηναϊκά ΘέατραΛίγα λόγια για τα Αθηναϊκά Θέατρα:

Η εταιρεία «Αθηναϊκά Θέατρα» αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία θεατρικών παραγωγών στην Ελλάδα με 5 δημοφιλή θέατρα στο κέντρο της Αθήνας και παραγωγές που διακρίνονται για το γούστο και την επιμέλεια, κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού, τα επαινετικά σχόλια και τις κριτικές του Τύπου. Για τη σαιζόν 2019-2020, η εταιρεία Αθηναϊκά Θέατρα έχει ανακοινώσει έως τώρα 5 παραγωγές: τη «Μαμά Ρόζα» στο θέατρο Αλίκη, το «Θάνατο του Εμποράκου» στο θέατρο Εμπορικόν, το «ART» στο θέατρο Μικρό Παλλάς, το «Ένας αληθινός καουμπόι» στο θέατρο Μικρό Χόρν και το «Πατέρας» στο θέατρο Αποθήκη.

Δείτε Επίσης

COSMOTE-TV_ΝΑΤIONAL-GEOGRAPHIC_LOGOS

Με έμπνευση το κοινό όραμα για τη δημιουργία και τη διανομή κορυφαίου τηλεοπτικού περιεχομένου, η COSMOTE TV και το National Geographic ξεκινούν ένα ταξίδι εξερεύνησης, που θα αποκαλύψει ένα μυστήριο διάρκειας 4.500 ετών, στην καρδιά του Αιγαίου.

Polytech_02

Το βιβλίο του Ιάσονα Χανδρινού «Όλη νύχτα εδώ» από τις εκδόσεις Καστανιώτη προτείνει μια διαφορετική ανάγνωση του Πολυτεχνείου - Συντίθεται αποκλειστικά από μαρτυρίες σε πρώτο πρόσωπο - «Προφορική ιστορία» κατά τον τρόπο της βραβευμένης με Νόμπελ Σβετλάνα Αλεξίεβιτς