Το νέο ερωτικό θρίλερ με τον El Professor έρχεται και στην Ελλάδα

Το νέο ερωτικό θρίλερ με τον El Professor έρχεται και στην Ελλάδα

Αν ανήκετε στους  φανατικούς fan του El Professor η νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί θα σας συναρπάσει!

el-em01
Για όλους τους φανατικούς φίλους των τηλεοπτικών σειρών , η Vodafone φέρνει το γεγονός του καλοκαιριού .

Το Vodafone TV με τον μεγαλύτερο On Demand κατάλογο στην Ελλάδα , σπάει τα συνηθισμένα , και για πρώτη φορά δίνει τη δυνατότητα σε όλους, κυριολεκτικά όμως σε όλους , συνδρομητές και μη , λάτρεις των σειρών , να απολαύσουν , το πρώτο επεισόδιο δημοφιλών και αποκλειστικών σειρών εντελώς δωρεάν.

Mε αυτή την πρωτοποριακή για την Ελλάδα , δυνατότητα, που θα σου παρέχει το Vodafone TV , o κάθε φανατικός των τηλεοπτικών σειρών θα μπορεί να βλέπει χωρίς καμία δέσμευση , από οποιαδήποτε smart συσκευή ( ΤV - LAPTOP – KINHTO) , όπου επιθυμεί και κυρίως εντελώς δωρεάν το 1ο επεισόδιο από επιλεγμένες δημοφιλείς σειρές που προβάλλει κατ’αποκλειστικότητα.

Η αρχή γίνεται από το ερωτικό θρίλερ «El Embarcadero».

Το «El Embarcadero», , στο οποίο ο Álvaro Morte (Εl Professor) δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, Ο Morte υποδύεται τον Óscar, ο οποίος βρίσκει τραγικό θάνατο, που όλοι αποδίδουν σε αυτοκτονία. Η σύζυγός του τότε θα ανακαλύψει ότι εκείνος είχε διπλή ζωή και μία ερωμένη, με την οποία μάλιστα είχε και μία κόρη. Η γυναίκα αποφασίζει να ψάξει πιο βαθιά στο παρελθόν και τότε αρχίζουν όλα...
H επιτυχία της σειράς είναι εξασφαλισμένη αφού τη σειρά υπογράφουν τα δύο πιο hot ονόματα στην Ευρώπη: οι δημιουργοί του La Casa de Papel, Álex Pina και Esther Martínez Lobato.

Κλείσιμο
Η σειρά έχει και... αλατοπίπερο, καθώς στο 5ο επεισόδιο θα δούμε τον Álvaro Morte σε μία άκρως ερωτική σκηνή που θα συζητηθεί .


Ιt’s binge time, μείνετε συντονισμένοι , τα καλύτερα από τη Vodafone TV έρχονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης