Ο διάσημος καλλιτέχνης της street art Mr. Brainwash για πρώτη φορά στην Ελλάδα

galeri_mikonos

Η έκθεση του Mr. Brainwash ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία και εδρεύει στο Λος Άντζελες, ως μια αληθινά προκλητική φιγούρα στον κόσμο του street art, συνεχίζεται στη γκαλερί Kapopoulos Fine Arts ως τις 26 Ιουλίου

Η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στη Μύκονο παρουσιάζει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια σειρά νέων έργων του παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη του street art Mr. Brainwash. 

Ο καλλιτέχνης δήλωσε γοητευμένος από τη Μύκονο και από την έκθεση του στο κεντρικό Ματογιάννι στην αίθουσα της Kapopoulos Fine Arts, η οποία τον εκπροσωπεί αποκλειστικά στην Ελλάδα και Κύπρο.

Πλήθος φιλότεχνων παρευρέθηκαν στα εγκαίνια, με τους δύο οικοδεσπότες να υποδέχονται όλους όσους έδωσαν το παρών και θαύμασαν τα πρωτοποριακά έργα του Mr. Brainwash.

Ανάμεσά τους κορυφαία ονόματα της κοινωνικής και δημόσιας ζωής της χώρας μας, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από την ανατρεπτική σύλληψη των θεμάτων του Mr. Brainwash, από τον τρόπο που προσεγγίζει τις εμβληματικές φιγούρες του και από τα εκρηκτικά χρώματα του.

Η έκθεση του Mr. Brainwash ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία και εδρεύει στο Λος Άντζελες, ως μια αληθινά προκλητική φιγούρα στον κόσμο του street art, συνεχίζεται στη γκαλερί Kapopoulos Fine Arts ως τις 26 Ιουλίου.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 11.00-15.00, 19.00-1.00.

galeri_mikonos
Βίκος Αντίππας, Γρηγόρης Καπόπουλος, Mr. Brainwash, Βίκυ Λέανδρος, Παναγιώτα Αντίππα
latsi_mikonos
Μαριάννα Λάτση, Νίκη Καποπούλου


gavalas_art
Λάκης Γαβαλάς

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

char

Η Τσάριτι Τίλερμαν - Ντικ είχε διαγνωστεί το 2004 με πνευμονική υπέρταση και υποβλήθηκε υποβληθεί δύο φορές σε μεταμόσχευση πνευμόνων - Η ακριβής αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή