Πανσέληνος με μουσική από τον κινηματογράφο, απόψε στους στύλους Ολυμπίου Διός

Πανσέληνος με μουσική από τον κινηματογράφο, απόψε στους στύλους Ολυμπίου Διός

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Πανσέληνο στον αρχαιολογικό χώρο του Ολυμπιείου (στύλοι του Ολυμπίου Διός) με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, θα απολαύσουν απόψε στις 20.00 το αθηναϊκό κοινό, αλλά και οι επισκέπτες της πόλης
 
Στη συναυλία, που οργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, η Φιλαρμονική Ορχήστρα θα ταξιδέψει τους λάτρεις της 7ης τέχνης με ένα πλούσιο πρόγραμμα από τον ελληνικό, αλλά και τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Την ορχήστρα διευθύνει ο Δημήτρης Μίχας.
 
Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο θα γίνεται από την Πύλη του Αδριανού, επί της Λ. Αμαλίας, από τις 19:00 και είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου, τα οποία θα διατίθενται κατά την είσοδο του κοινού στο χώρο. Μέγιστος αριθμός τα 1.500 άτομα, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Ψαγμένος

Προς την υπό λαίλαπος δεινής κρημνισθείσαν στήλην του Oλυμπίου Διός...Βαλαωρίτης. Τώρα ξαφνικά επειδή κάποιος καθηγητής το αποφάσισε, οι στήλες που ξέραμε τόσα χρόνια γίνανε στύλοι, όπως και η σφαγή της Σμύρνης έγινε συνωστισμός σύμφωνα με άλλη καθηγήτρια.

Οιτινες

Μετηλλαξαν την αληθειαν του Θεου εις το ψεύδος ,και εσεβασθησαν και ελατρευσαν την κτισιν μάλλον παρά τον κτισαντα ,οστις είναι ευλογητός εις τους αιώνας .Αμην.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης