Τα Κέδρα Ευρυτανίας στο μετρό της Ακρόπολης με το φακό του Κωνσταντίνου Χύτη

Τα Κέδρα Ευρυτανίας στο μετρό της Ακρόπολης με το φακό του Κωνσταντίνου Χύτη

Η έκθεση γίνεται υπό την αιγίδα του ΟΑΣΑ και των ΣΤΑ.ΣΥ και διεξάγεται στο πλαίσιο του προγράμματος Metro Stages, το οποίο ακολουθεί το παράδειγμα άλλων Μετρό σε πόλεις όπως το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη

Τα Κέδρα Ευρυτανίας στο μετρό της Ακρόπολης με το φακό του Κωνσταντίνου Χύτη
Φωτογραφικό υλικό από το χωριό Κέδρα Ευρυτανίας, το οποίο είναι και ο τόπος καταγωγής του, παρουσιάζει την επόμενη εβδομάδα από τις 14 έως τις 16 Νοεμβρίου στο Μετρό της Ακρόπολης, ο φωτογράφος Κωνσταντίνος Χύτης.

Η έκθεση γίνεται υπό την αιγίδα του ΟΑΣΑ και των ΣΤΑ.ΣΥ και διεξάγεται στο πλαίσιο του προγράμματος Metro Stages, το οποίο ακολουθεί το παράδειγμα άλλων Μετρό σε πόλεις όπως το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη.

Κλείσιμο


Ο Κων. Χύτης ασχολείται ερασιτεχνικά εδώ και δυο χρόνια με την φωτογραφία και στόχος του είναι – όπως αναφέρει – να παρουσιάσει στο κοινό του το μοναδικό τοπίο της γενέτειρας του.

«Το φωτογραφικό μου υλικό παρουσιάζει ένα μικρό δείγμα από την φύση, την αρχιτεκτονική, το στυλ των δρόμων, αλλά και εντυπωσιακά χρώματα, τα οποία είμαι βέβαιος ότι θα λατρέψει ο θεατής. Εύχομαι τα έργα μου να φανούν αντάξια της ομορφιάς που προσφέρει αυτός ο απομακρυσμένος τόπος της Ευρυτανίας» επισημαίνει ο ίδιος. Μέρος της δουλειάς του Κωνσταντίνου Χύτη μπορεί να κανείς να δει στη ιστοσελίδα του: www.khytis.com.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης