Μελωδικός αέρας 90’s θα φυσήξει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Εκεί θα συναντηθούν ο Μιχάλης Ρακιντζήςκαι ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος για να θυμίσουν και να θυμηθούν, τα ξέφρενα πάρτι του παρελθόν με ελληνικές ποπ επιτυχίες.
Οι δύο καλλιτέχνες έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στην ελληνική δισκογραφία των τελευταίων δεκαετιών. Ο Μιχάλης Ρακιντζής υπήρξε πρωτοπόρος της εγχώριας ποπ σκηνής ενώ ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος είναι ο μοναδικός Έλληνας δημιουργός της γενιάς του που κατέκτησε την κορυφή των ευρωπαϊκών τσαρτ με το «Lost In The Night».
Και οι δύο διαθέτουν μια προσωπική δισκογραφίες με πολύ γνωστά τραγούδια που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία την εποχή που κυκλοφόρησαν και συνεχίζουν να παίζονται και να ξεσηκώνουν μέχρι σήμερα.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).