Καρφωμένοι στις οθόνες!

Καρφωμένοι στις οθόνες!

Συναρπαστικές προτεινόμενες ταινίες και σειρές από το Vodafone TV για να απολαύσουμε τα ανοιξιάτικα βράδια μας.

vod21-5

Sponsored Content

Επιτέλους σπίτι. Καλή παρέα, βύθισμα στον καναπέ, χαλάρωση, κουβέντα, και η μόνη έννοια μας είναι τι θα δούμε στην οθόνη για να περάσουμε ακόμη καλύτερα. Για απόψε το βράδυ λοιπόν, για αύριο ή για το σαββατοκύριακο το Vodafone TV έχει να μας προτείνει τα καλύτερα. Το Succession, η πιο πολυβραβευμένη σειρά της ΗΒΟ των τελευταίων χρόνων, κάνει απόβαση στις οθόνες μας με όλους τους κύκλους του, το Dune: Μέρος Δεύτερο καταφθάνει πιο θεαματικό από ποτέ και το Abbott Elementary μας χαρίζει απολαυστικές στιγμές στην τρίτη σεζόν του. Τhank God it's Vodafone TV time!


Dune: Μέρος Δεύτερο
dune-61758a8d12b20
Ο Ντενί Βιλνέβ επιστρέφει θριαμβευτικά με το δεύτερο μέρος του Dune δημιουργώντας μια επική ταινία που σάρωσε στα ταμεία και πήρε διθυραμβικές κριτικές. Στο δεύτερο κινηματογραφικό ταξίδι του στον πλανήτη Αράκις ο Πολ (Timote Chalamet) αναζητά μία νέα οικογένεια και καταστρώνει ένα σχέδιο εκδίκησης για τον αφανισμό του Οίκου των Ατρειδών. Ακολουθώντας έναν επικίνδυνο δρόμο θα ερωτευτεί την μαχητική Τσάνι (Zendaya) και θα αναλάβει τον ηγετικό ρόλο που θα ανατεθεί. Αχανείς έρημοι, προφητείες, δολοπλοκίες, δράση και δίψα για εκδίκηση είναι εδώ. Οι θεαματικές σκηνές διαδέχονται η μία την άλλη, το εικαστικό και ενδυματολογικό μέρος της ταινίας είναι εντυπωσιακότατο και το all star καστ απόλυτα πετυχημένο. Ένα έπος επιστημονικής φαντασίας που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αν το πρώτο Dune μας ενθουσίασε, το «Μέρος Δεύτερο» πρόκειται να μας κατακτήσει ολοκληρωτικά.
Διαθέσιμο στο Vodafone TV


Succession
succession-643d80a344341
Είναι μια από τις καλύτερες και πολυβραβευμένες σειρές του HBO, με 13 βραβεία Emmy και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η διαφθορά της εξουσίας και του χρήματος, οι συνέπειες των νοσηρών οικογενειακών σχέσεων, η επίδραση των διογκωμένων εγώ, παρουσιάζονται ανάγλυφα μέσα από τη ζωή μιας πανίσχυρης οικογένειας των media. Στην 4η σεζόν, η πώληση του ομίλου μέσων ενημέρωσης Waystar Royco στον οραματιστή του τεχνολογικού κλάδου Lukas Matsson πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Η προοπτική αυτής της συνταρακτικής πώλησης προκαλεί ανησυχίες και έριδες μεταξύ των Roys, και ο αγώνας για την εξουσία, καλά κρατεί.
Ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος του Succession μαζί με όλους τους προηγούμενος, αποκλειστικά στο Vodafone TV


Abbott Elementary
Abbott-Elementary-3-1280x720
Στην αμερικανική κωμική σειρά που αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή, πρωταγωνιστεί μια ομάδα αφοσιωμένων δασκάλων και μια αλλοπρόσαλλη διευθύντρια. Όλοι μαζί προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα στο εκπαιδευτικό σύστημα της Φιλαδέλφειας, ένα από τα χειρότερα δημόσια σχολεία της Αμερικής. Το έξυπνο χιούμορ, η αιχμηρή κριτική στο εκπαιδευτικό σύστημα για μη προνομιούχους, και οι εξαιρετικές ερμηνείες επιστρέφουν για μια τρίτη απολαυστική σεζόν και δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Αποκλειστικά στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV

F1-Key-Visual-with-Lando-Norris_1200x628

Τι άλλο θα δούμε;

Κατά πάσα πιθανότητα οι πρεμιέρες που αναφέραμε αλλά και όλο το πλούσιο περιεχόμενο που μπορούμε να απολαύσουμε στο Vodafone TV, μας άνοιξαν την όρεξη για ακόμη περισσότερη και συναρπαστική εμπειρία τηλεθέασης. Για τους φαν των ελληνικών πρωτότυπων σειρών αλλά και της Formula 1 τα νέα είναι πολύ ευχάριστα χάρη σε μια εξαιρετική προσφορά: Με κάθε νέα σύνδεση Vodafone TV από 9,90€/μήνα έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε δωρεάν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Ant1+ για 12 ολόκληρους μήνες.
Αυτό σημαίνει ότι θα παρακολουθήσουμε ζωντανά και αποκλειστικά ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής της Formula 1, θα δούμε live όλα τα Grand PrixTM και θα ζήσουμε την ένταση των αγώνων. Επιπλέον, θα ανακαλύψουμε τα νέα επεισόδια ελληνικών σειρών προτού παίξουν στην τηλεόραση και θα απολαύσουμε κορυφαίες σειρές και ταινίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε αποκλειστική ή πρώτη προβολή. Ανάμεσα στους τίτλους που θα βρούμε και οι πολύ επιτυχημένες σειρές, η Μάγισσα, οι Ψυχοκόρες και οι Σέρρες.
‎Περισσότερα για την προσφορά εδώ

image

Ανανεωμένο και εύχρηστο μενού

Το Vodafone TV μας δίνει όμως και μια άλλη ευκαιρία: Με κάθε νέα σύνδεση στο Vodafone TV αποκτούμε το νέο TV3 Android αποκωδικοποιητή με ανανεωμένο και ιδιαίτερα εύχρηστο μενού. Έτσι, μπορούμε πολύ εύκολα να μεταβούμε στα 25+ κανάλια καθώς και σε όλο το On demand περιεχόμενο, σε δημοφιλείς εφαρμογές (π.χ. YouTube, Netflix, κ.ά.) αλλά και να διαμορφώσουμε προσωποποιημένο μενού μέσα από την κατηγορία “My Home”. Τι άλλο ακόμα; Έχουμε πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του Google Play, πρόσβαση στα ελεύθερα Digea κανάλια συνδέοντας την κεραία της τηλεόρασης, ενσωματωμένο Chromecast & Bluetooth για σύνδεση άλλων συσκευών όπως για παράδειγμα κονσόλες παιχνιδιών, και τηλεκοντρόλ με μικρόφωνο για φωνητικές εντολές Google Assistant συνδέοντάς το ασύρματα με το WiFi του σπιτιού μας.


Info
Το Vodafone TV προσφέρει μια ποικιλία από 25+ κανάλια όπως HISTORY, NATIONAL GEOGRAPHIC, E! NICKELODEON κ.λπ., ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πρόσβαση σε έναν πλούσιο on demand κατάλογο ταινιών και σειρών από τους διασημότερους δημιουργούς περιεχομένου όπως Warner Bros, Disney+, Viaplay και φυσικά το αποκλειστικό περιεχόμενο της ΗΒΟ.

Μπορούμε να αποκτήσουμε το Vodafone TV ως standalone υπηρεσία ή κάνοντας νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber έως 1Gbps απολαμβάνοντας όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV και υπερυψηλές ταχύτητες σε προνομιακή τιμή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης