Τέσσερις ταινίες και μια σειρά, για τα μάτια μας μόνο!

Τέσσερις ταινίες και μια σειρά, για τα μάτια μας μόνο!

Όλο τον Ιανουάριο απολαμβάνουμε τις πιο hot πρεμιέρες γεμάτες ένταση, σασπένς και γέλιο μόνο στο Vodafone TV.

new_tvshow

Sponsored content

Ταξιδέψαμε, διασκεδάσαμε, βρεθήκαμε με φίλους, ανταλλάξαμε δώρα και περάσαμε με τον ωραιότερο τρόπο τα φετινά Χριστούγεννα. Τώρα, είναι η ώρα να χαλαρώσουμε από την ένταση των γιορτών και να αφεθούμε στη θαλπωρή του σπιτιού μας, απολαμβάνοντας πολυαναμενόμενες πρεμιέρες.
Αυτόν τον Ιανουάριο το Vodafone TV φέρνει στις οθόνες μας τις πιο ξεχωριστές σειρές που δεν θέλουμε να χάσουμε με τίποτα. Γι’ αυτό δεν ξεχνιόμαστε! Βάζουμε στο πρόγραμμα τις πιο hot αφίξεις, γεμάτες ένταση, περιπέτεια και σασπένς και ετοιμαζόμαστε για μια ολοκληρωμένη εμπειρία τηλεθέασης. Ποιος μπορεί να αντισταθεί;


Echo
Κλείσιμο
Echo-L_2
To ανεξάντλητο σύμπαν της Marvel μας έχει προσφέρει πολλές συναρπαστικές τηλεοπτικές στιγμές και τώρα η αγωνία φτάνει στα ύψη με την πολυαναμενόμενη ιστορία της Echo να ξετυλίγεται μπροστά μας. Βασισμένη στον ομώνυμο χαρακτήρα της Marvel, η σειρά ακολουθεί τα χνάρια της Maya Lopez (Echo), η οποία καταδιώκεται από την εγκληματική οργάνωση του Wilson Fisk. Προκειμένου να ξεφύγει, επιστρέφει στη γενέτειρά της τη Νέα Υόρκη, όμως εκεί τα πράγματα δεν είναι εύκολα, καθώς θα έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν και την ινδιάνικη κληρονομιά της.
Οι Sydney Freeland και Catriona McKenzie σκηνοθετούν πέντε επικά επεισόδια, με τη Alaqua Cox στον ρόλο της Echo και τον μοναδικό Vincent D’Onofrio, στον ρόλο του Wilson Fisk. Πρόκειται για το πρώτο R-rated τηλεοπτικό σόου της Marvel και μπορούμε να το απολαύσουμε αποκλειστικά στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 10/01.


Class of ’09
Class-of-09-L
Σε αυτή τη σειρά με τον καταιγιστικό ρυθμό πρωταγωνιστές είναι μια ομάδα πρακτόρων του FBI οι οποίοι αποφοίτησαν το 2009 από το Quantico και επανενώνονται με αφορμή το θάνατο ενός κοινού φίλου. Η ιστορία ξετυλίγεται σε τρεις χρονικές περιόδους: στο παρελθόν κατά την εκπαίδευσή τους στο Quantico το 2009, στο παρόν και στο μέλλον και συγκεκριμένα δέκα χρόνια αργότερα.
Η σειρά εστιάζει στη φύση της δικαιοσύνης και πώς αλλοιώνεται από την τεχνητή νοημοσύνη που εισβάλει σε κάθε έκφανση της ζωής. Ο Brian Tyree Henry και η Kate Mara είναι στα καλύτερά τους στη μίνι σειρά των 8 επεισοδίων η οποία είναι διαθέσιμη στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV και κάνει πρεμιέρα στις 31/01.


Cristobal Balenciaga
CRISTOBAL_BALENCIAGA
Η εντυπωσιακή ζωή του μεγάλου σχεδιαστή ξετυλίγεται στα έξι επεισόδια της σειράς και μας δίνει μια γεύση από όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια των μεγάλων fashion shows. Ο μετρ Cristobal Balenciaga κατάφερε να κατακτήσει με κόπο μια θέση στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας και να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της υψηλής ραπτικής. Πόσα χρειάστηκε να θυσιάσει για να το καταφέρει; Η σειρά εξερευνά ένα από τα πιο βαριά ονόματα της haute couture, και τα μυστικά της επιτυχίας του.
Από το ξεκίνημά του στη Μαδρίτη και το Σαν Σεμπαστιάν, μέχρι τις πασαρέλες του Παρισιού, ο τολμηρός Balenciaga ξεδίπλωσε την τέχνη του αφήνοντας σημαντική παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές σχεδιαστών. Ο Alberto San Juan ενσαρκώνει τον ρόλο του μεγάλου σχεδιαστή πλαισιωμένος από την Gemma Whelan και την Belén Cuesta. Η μίνι σειρά είναι διαθέσιμη στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV και κάνει πρεμιέρα στις 19/01.


Bookie
Booki_still
Όλα τα κακά του τζόγου βρίσκονται συγκεντρωμένα σε αυτή την κωμωδία με πρωταγωνιστή τον βετεράνο μπουκ του Λος Άντζελες Danny. Η πιθανή νομιμοποίηση του αθλητικού τζόγου στην Καλιφόρνια, απειλεί να καταστρέψει την επιχείρηση που έχει στήσει για να βγάζει τον επιούσιο, αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό του πρόβλημα. Στη ζωή του έχει επίσης να αντιμετωπίσει τους απρόβλεπτους πελάτες, την απαιτητική οικογένειά του αλλά και διάφορους άλλους κακοποιούς τους οποίους συναναστρέφεται αναγκαστικά.
Τζόγος, χρήμα, απάτη και η αγία οικογένεια, όλα σε μία σειρά. Η ΗΒΟ έχει βάλει τη σφραγίδα της σε μια ανορθόδοξη γκαγκστερική κωμωδία, δημιούργημα των Chuck Lorre και Nick Bakay. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο γνωστός stand-up κωμικός Sebastian Maniscalco και ο Omar Dorsey. Αποκλειστικά στο Vodafone TV.


Camino
Camino_still
Η δύσκολη πορεία προς την επούλωση των πληγών, τη συγχώρεση και την επανασύνδεση ξετυλίγεται βήμα βήμα στην ταινία «Camino». H Ρεγκίτσε και ο πατέρας της έχουν αποξενωθεί, όμως η επιθυμία της ετοιμοθάνατης μητέρας της είναι να περπατήσουν οι δυο τους 260 χιλιόμετρα ενός δρόμου στην επαρχία της Ισπανίας. Έτσι, πατέρας και κόρη αποφασίζουν να κάνουν αυτό το δύσκολο ταξίδι, και κάτω από τον καυτό ήλιο της Ισπανίας καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν την περίπλοκη σχέση τους.
Με φόντο το εντυπωσιακό σκηνικό του Camino de Santiago, που είναι γνωστός ως δρόμος των προσκυνητών, η διεθνώς αναγνωρισμένη σκηνοθέτρια Birgitte Stærmose, δημιουργεί ένα συγκινητικό δράμα από το οποίο δεν λείπουν οι χιουμοριστικές στιγμές. Στον ρόλο της κόρης η Danica Curcic και του πατέρα ο Lars Brygmann. Αποκλειστικά στο Vodafone TV από την Viaplay

Info
Το Vodafone TV προσφέρει μια ποικιλία από 35+ κανάλια όπως HISTORY, NATIONAL GEOGRAPHIC, E! NICKELODEON κ.λπ., ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πρόσβαση σε έναν πλούσιο on demand κατάλογο ταινιών και σειρών από τους διασημότερους δημιουργούς περιεχομένου όπως Warner Bros, Disney+, Viaplay και φυσικά το αποκλειστικό περιεχόμενο της ΗΒΟ.

Μπορούμε να αποκτήσουμε το Vodafone TV ως standalone υπηρεσία από 9,90€/μήνα ή κάνοντας νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber έως 1Gbps απολαμβάνοντας όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV και υπερυψηλές ταχύτητες σε προνομιακή τιμή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης