Σειρές και ταινίες που μας ταξιδεύουν

Σειρές και ταινίες που μας ταξιδεύουν

Η νέα χρονιά ξεκινά συναρπαστικά με το μεγάλο «ταξιδιωτικό» αφιέρωμα που μας φέρνει το Vodafone TV

vodtrav

Sponsored Content

Τα ταξίδια δεν σταματούν ποτέ. Ακόμη και αν μόλις έχουμε επιστρέψει από αυτά που πρόσφατα κάναμε στις γιορτές, ήδη σχεδιάζουμε τα επόμενα. Κάποια από αυτά θα τα πραγματοποιήσουμε και κάποια άλλα θα τα ονειρευτούμε. Για να πάρουμε ιδέες αλλά και να πετάξουμε σε άλλους τόπους και χρόνους, το Vodafone TV μας ταξιδεύει από την άνεση του καναπέ μας μέσα από την κατηγορία «Travelling around».
Θα πάμε στο νησί του «Lost», στο Γουέστερος του «House of the Dragon», στη Νέα Υόρκη του «Sex and the City», στην ενδοχώρα της Αυστραλίας του «Faraway Downs», στον πλανήτη Αρράκις του «Dune», και σε πολλά ακόμη αφού τα προηγούμενα είναι ένα μικρό δείγμα από το μεγάλο αφιέρωμα του Vodafone TV γι’ αυτόν τον Γενάρη!

Κλείσιμο
The-Grand-Budapest-Hotel-L

Ταξίδια στον τόπο και τον χρόνο
Ποιος δεν θέλει να επιστρέψει στον κόσμο του Άρεντελ στο «Frozen» και να ζήσει την περιπέτεια μαζί με τους αγαπημένους του ήρωες, την Έλσα, την Άννα και όλους τους υπόλοιπους; Ή να απολαύσει παραδεισένιες μέρες σε ένα εξωτικό σκηνικό, με κοκτέιλς δίπλα στην πισίνα και μαθήματα scuba diving στο «The White Lotus»; Να γυρίσει πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 1930 και με την ταινία «Ξενοδοχείο Grand Budapest» να ξεναγηθεί στην ανατολική πλευρά της Ευρώπης, σε ένα πολυτελές κτίριο όπου περνά το χρόνο της η αφρόκρεμα της γηραιάς ηπείρου.
The-Banshees-of-Inisherin-L

Να μεταφερθεί στο άγριο φυσικό τοπίο ενός παραθαλάσσιου ιρλανδικού χωριού στην ταινία «Τα Πνεύματα του Ινισέριν». Να παρακολουθήσει τη γέννηση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας στη σειρά Rome, να γνωρίσει την ασφυκτική ελληνική επαρχία του Milky way, και να ταξιδέψει πέρα από τον γαλαξία με το  «Interstellar».


Lost
Lost-L
Ένα μυστηριώδες τροπικό νησί στον Ειρηνικό είναι ο τόπος όπου οι επιζώντες ενός αεροπορικού δυστυχήματος προσπαθούν να επιβιώσουν. Ίντριγκες, έρωτες, αντιπαλότητες, πολύπλοκοι χαρακτήρες, και ένας αχαρτογράφητος χώρος είναι μερικά από αυτά που έκαναν τους τηλεθεατές να μην ξεκολλάνε από τις οθόνες τους στη συναρπαστική σειρά μυστηρίου και δράσης που απέκτησε εκατομμύρια φανατικούς, καθήλωσε με το γεμάτο ανατροπές σενάριο, και αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της τηλεόρασης.
Υπέροχο το σκηνικό καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των γυρισμάτων έγινε σε διάφορες περιοχές στο Οάχου της Χαβάης, όπως για παράδειγμα στη Ka'a'awa Valley, στους καταρράκτες, στις σπηλιές και τις ακτές του νησιού. Κάνε rewatch την επιτυχημένη σειρά στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV


House of the Dragon
HouseOfTheDragon_still
Ο οίκος των Ταργκάριεν, οι απίστευτες μάχες, και η μεγάλη επιστροφή στο Γουέστερος είναι το σύμπαν της σειράς «House of the Dragon». Με θεαματικά σκηνικά, υπέροχα κοστούμια, πτήσεις δράκων, και μια παραμυθένια και ταυτόχρονα ζοφερή ατμόσφαιρα, η σειρά περιγράφει με τον πιο γλαφυρό τρόπο όλα εκείνα τα γεγονότα που οδήγησαν στην αστάθεια των επτά Βασιλείων. Εκτός από τις σκηνές μέσα στο στούντιο οι τοποθεσίες που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα είναι το κάστρο στο νησί του Αγίου Μιχαήλ στην Κορνουάλη, η περιοχή Extremadura της δυτικής Ισπανίας, αρκετές ακτές της Βρετανίας όπως το Hill στο Hartland Quay στο Devon, η ακτή του Holywell, η St. Cuthbert's Cave στην Κορνουάλη, οι βοτανικοί κήποι του Lloret de Mar στην Ισπανία και το Derbyshire στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δες το αποκλειστικά στην Ελλάδα στο Vodafone TV


Chernobyl
Chernobyl_still
Η χειρότερη πυρηνική καταστροφή στην ιστορία της ανθρωπότητας, η έκρηξη στον αντιδραστήρα «νούμερο 4» του πυρηνικού εργοστασίου του Τσέρνομπιλ στις 26 Απριλίου του 1986 στην ουκρανική πόλη Πρίπιατ, είναι η πραγματική ιστορία στην οποία αναφέρεται το καθηλωτικό Chernobyl, μια από τις σημαντικότερες σειρές στην ιστορία της μικρής οθόνης. Σκηνές της σειράς γυρίστηκαν στον πυρηνικό σταθμό της Λιθουανίας Ιγκναλίνα, ο οποίος τέθηκε εκτός λειτουργίας το 2009 και διαθέτει ίδιους αντιδραστήρες RBMK με αυτούς του Τσέρνομπιλ.  Εργοστάσια, κτίρια, αυτοκίνητα, ρούχα, γυαλιά, ως και το πιο μικρό αξεσουάρ είναι προσεγμένα προκειμένου να μας ταξιδέψουν τον θεατή 38 χρόνια πριν, στη Σοβιετική Ένωση, σε μια γκρίζα εφιαλτική ατμόσφαιρα. Δες το αποκλειστικά στην Ελλάδα στο Vodafone TV


Sex and the City
Ιστορίες γυναικείας φιλίας, έρωτες, χωρισμοί, επαγγελματικά σκαμπανεβάσματα και εξαιρετικές ενδυματολογικές προτάσεις ήταν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της σειράς που καθόρισε μια ολόκληρη τηλεοπτική εποχή. Η σειρά είναι από μόνη της μια διαφήμιση για τη Νέα Υόρκη και κυρίως για το κέντρο της το Μανχάταν. Η Πέμπτη λεωφόρος, το σπίτι της Κάρι στην Perry Street, οι δρόμοι γύρω από το ξενοδοχείο Plaza, εστιατόρια και μπαράκια, όλη η νεοϋορκέζικη ατμόσφαιρα είναι εδώ και μας κάνει να ονειρευόμαστε με κάθε επεισόδιο. Δες το αποκλειστικά στην Ελλάδα στο Vodafone TV


Faraway Downs
Faraway-Downs-L
Με πρωταγωνιστές τους Nicole Kidman, Hugh Jackman, Bryan Brown, και Brandon Walters, η ιστορία της σειράς επικεντρώνεται γύρω από μια Αγγλίδα αριστοκράτισσα, τη λαίδη Σάρα Άσλεϊ που ταξιδεύει μέχρι την ενδοχώρα της Αυστραλίας για να αντιμετωπίσει τον δύστροπο σύζυγό της και να πουλήσει ένα ράντσο 4 εκατομμυρίων στρεμμάτων. Το Bown στο βόρειο Queensland, η Kununurra, οι καταρράκτες του King George, το Purnululu National Park αλλά και άλλες περιοχές της Αυστραλίας είναι εδώ για να μας μαγέψουν.


Dune
DUne_still
Βρισκόμαστε χιλιάδες χρόνια στο μέλλον, σε μια μετα-ανθρώπινη εποχή. Κεντρικός πλανήτης στο σύμπαν του Dune είναι ο Αρράκις, ένας αφιλόξενος τόπος που καλύπτεται κατά μεγάλο μέρος από ερήμους, ενώ σφοδρές αμμοθύελλες σαρώνουν την επιφάνειά του. Αποτελεί όμως το μοναδικό μέρος με αποθέματα του μπαχαρικού μελάνζ που έχει την ιδιότητα να διευρύνει τη συνείδηση, να επιμηκύνει τη ζωή και να επιτρέπει στην ανθρωπότητα να καλύπτει τις ασύλληπτες αποστάσεις μεταξύ των άστρων.
Ένας συναρπαστικός κόσμος ορθώνεται μπροστά μας σε μια από τις κορυφαίες σειρές φαντασίας όλων των εποχών.


Info
Το Vodafone TV προσφέρει μια ποικιλία από 35+ κανάλια όπως HISTORY, NATIONAL GEOGRAPHIC, E! NICKELODEON κ.λπ., ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πρόσβαση σε έναν πλούσιο on demand κατάλογο ταινιών και σειρών από τους διασημότερους δημιουργούς περιεχομένου όπως Warner Bros, Disney+, Viaplay και φυσικά το αποκλειστικό περιεχόμενο της ΗΒΟ.

Μπορούμε να αποκτήσουμε το Vodafone TV ως standalone υπηρεσία από 9,90€/μήνα ή κάνοντας νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber έως 1Gbps απολαμβάνοντας όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV και υπερυψηλές ταχύτητες σε προνομιακή τιμή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης