Μαρία Φαραντούρη - Γιώτα Νέγκα: Ενώνουν τις φωνές τους σε αγαπημένα τραγούδια του κινηματογράφου
Πού και πότε θα πραγματοποιηθούν οι κοινές ζωντανές εμφανίσεις τους
Δύο από τις ομορφότερες γυναικείες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, η Μαρία Φαραντούρη και η Γιώτα Νέγκα, ενώνουν τις μουσικές δυνάμεις τους σε ένα κοινό μουσικό πρόγραμμα που θα φιλοξενείται από τις 30 Ιανουαρίου στη σκηνή του «Παλλάς».
Το ρεπερτόριο που θα παρουσιάσουν θα έχει ως κεντρικό άξονα τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου. Αγαπημένες μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη, του Μίμη Πλέσσα, του Σταύρου Ξαρχάκου, της Ελένης Καραϊνδρου, του Σταμάτη Κραουνάκη, της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και άλλων, κομμάτια που συγκινούν διαχρονικά και μετά την πρώτη τους μετάδοση από την μεγάλη οθόνη διέγραψαν αυτόνομη, επιτυχημένη πορεία.
Η μουσική αυτή παράσταση της Μαρίας Φαραντούρη και της Γιώτας Νέγκα κλείνει το μάτι σε όλους τους σινεφίλ, στους θαμώνες των θερινών σινεμά, στους λάτρεις των ασπρόμαυρων ιστοριών του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, στους εραστές του νεότερου σινεμά και των σύγχρονων δημιουργών και σίγουρα, στους πολυάριθμους φίλους του καλού ελληνικού τραγουδιού.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.