Μετά την ιστορική συναυλία που έδωσε στο Καλλιμάρμαρο για να γιορτάσει τα 50 του χρόνια στο τραγούδι, στην οποία έδωσαν το βροντερό παρών 50.000 κόσμου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζει μια ακόμη μουσική συνάντηση με το αθηναϊκό κοινό. Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου θα τραγουδήσει στο Κατράκειο της Νίκαιας για όλους εκείνους που δεν κατάφεραν να πάνε στο Καλλιμάρμαρο αλλά και γι΄αυτούς που θέλουν να τον ακούσουν ξανά.
Με πυξίδα τη λυρική, δυναμική, βαθιά αισθαντική φωνή του και «συνοδοιπόρους» τους σπουδαιότερους συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς που γέννησε αυτός ο τόπος, θα παρασύρει το κοινό του σε ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι με φωτεινούς σταθμούς και δεκάδες τραγούδια που άφησαν εποχή και έγραψαν ιστορία.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών