Κάϊλι Μινόγκ: Δίνει μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ της μέσα από ένα νέο τραγούδι - Βίντεο

Κάϊλι Μινόγκ: Δίνει μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ της μέσα από ένα νέο τραγούδι - Βίντεο

Τί δηλώνει η ποπ σταρ για τα καινούργια της τραγούδια και την προετοιμασίας τους

kylie-minogue
Διαχρονική παρουσία της παγκόσμιας ποπ σκηνής η Κάϊλι Μινόγκ συνεχίζει, δεκαετίες μετά το μουσικό της ξεκίνημα, να παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής. Απόδειξη γι΄αυτό αποτελεί το έντονο ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει το νέο της τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε, με τίτλο «Padam Padam»

Kylie Minogue - Padam Padam (Official Video)


Πρόκειται για ένα έντονα ρυθμικό κομμάτι, που ανεβάζει τη διάθεση και διαθέτει ένα ρεφρέν που αποτυπώνεται στη μνήμη του ακροατή από το πρώτο κιόλας άκουσμα. Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στο Λος Άντζελες, βλέπουμε την Κάιλι Μινόγκ,  πανίσχυρη και απόκοσμη, ντυμένη στα κόκκινα, από την κορυφή ως τα νύχια.

Κλείσιμο
Το νέο, ολοκληρωμένο άλμπουμ της Αυστραλέζας ποπ σταρ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι γεμάτο  από έντονους χορευτικούς ρυθμούς.

«Ξεκίνησα αυτό το άλμπουμ με ανοιχτό μυαλό και λευκή σελίδα. Σε αντίθεση με τα δύο τελευταία μου άλμπουμ, δεν υπήρχε κάποιο συγκεκριμένο «θέμα». Ήθελα απλά να βρω την ουσία ή τη διασκέδαση ή τη φαντασία εκείνης της στιγμής και πάντα να προσπαθώ να υπηρετήσω το τραγούδι. Ήθελα να γιορτάσω την ατομικότητα κάθε τραγουδιού και να βουτήξω σε αυτή την ελευθερία. Θα έλεγα ότι είναι ένα μείγμα προσωπικής σκέψης και μελαγχολίας» δηλώνει η ίδια σχετικά με την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά και προσθέτει: ««Μου άρεσε που ήμουν και πάλι στο στούντιο με τους συνεργάτες μου, αλλά επωφελήθηκα και από τις ηχογραφήσεις που έγιναν από απόσταση, στις οποίες όλοι έχουμε συνηθίσει – το κινητό μου στούντιο δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό μου για ενάμιση χρόνο! Το άλμπουμ είναι ένα μείγμα από τραγούδια που έχω γράψει και τραγούδια που μου μίλησαν πραγματικά. Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ με βοήθησε να περάσω σε δύσκολες στιγμές και να γιορτάσω το τώρα. Ελπίζω να συνοδεύει τους ακροατές στα δικά τους ταξίδια και να γίνει μέρος της ιστορίας του.»


Ειδήσεις σήμερα

Υπουργείο Εσωτερικών: Δεν μπορεί να αποσυρθεί η υποψηφιότητα Κατρούγκαλου να παραιτηθεί αν εκλεγεί

Μητσοτάκης: Υπαρκτός ο κίνδυνος φοροκαταιγίδας από ΣΥΡΙΖΑ, γι’ αυτό διέγραψαν τον μαρτυριάρη Κατρούγκαλο

Ισχυρός σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην Κρήτη

-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης