ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Έμα Στόουν: Πήρε δώρο φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομά της

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός χάρισε στην Έμα Στόουν και στον Γιώργο Λάνθιμο φανέλες με τα ονόματά τους με αφορμή την επίσκεψη τους στο ΣΕΦ όπου παρακολούθησαν τον αγώνα με την Μονακό

stone-lanthimos-olympiakos-bc-xr
Λάμψη από Χόλιγουντ λόγω της παρουσίας της Έμα Στόουν και του Γιώργου Λάνθιμου είχε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μονακό στο ΣΕΦ για την Euroleague.

H Αμερικανίδα οσκαρική ηθοποιός μετά από προτροπή του σκηνοθέτη βρέθηκε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τον αγώνα που έδινε πρόκριση στο Final 4 και όπως έγραψαν στο Twitter οι φαν της ομάδας έφερε γούρι στον Ολυμπιακό.

Στο περιθώριο του αγώνα οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκαν με την Έμα Στόουν και τον Γιώργο Λάνθιμο και τους χάρισαν από μια φανέλα της ομάδας με τα ονόματα τους!
stone-lanthimos-olympiakos-bc-1
Το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού

Δύο σημαντικές προσωπικότητες του Παγκόσμιου κινηματογράφου, η βραβευμένη με Οσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός, Έμα Στόουν και ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης του θεάτρου και του κινηματογράφου, Γιώργος Λάνθιμος (επίσης πολυβραβευμένος και προτεινόμενος αρκετές φορές για Όσκαρ), βρέθηκαν στο ΣΕΦ, έζησαν έντονα το 5ο ματς με την Μονακό και πανηγύρισαν μαζί μας την πρόκριση της ομάδας μας στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας!

Κλείσιμο
Αμφότεροι συναντήθηκαν, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, καθώς και με τη σύζυγο του κ.Παναγιώτη Αγγελόπουλου, κα.Ελευθερία Κούκου!

Μάλιστα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να φύγουν με άδεια χέρια… Τους παρέδωσε από μια φανέλα του Ολυμπιακού με τα ονόματά τους, κάνοντας ακόμη πιο ξεχωριστή τη συγκεκριμένη βραδιά.
stone-lanthimos-olympiakos-bc-2

Ειδήσεις σήμερα:

Σε κίνδυνο φτώχειας οι μονογονεϊκές οικογένειες στην Ελλάδα

Συνέδριο νέας εποχής ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής

«Ρωγμές» στην Ορθοδοξία από τον «φιλοπόλεμο» Κύριλλο και τα σχέδια για την «Τρίτη Ρώμη»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης