Η Κύπρος βράβευσε τον Πρίγκιπα Αλβέρτο για την προστασία του περιβάλλοντος παρουσία του προέδρου Χριστοδουλίδη και της Μαριάννας Λάτση

Η Κύπρος βράβευσε τον Πρίγκιπα Αλβέρτο για την προστασία του περιβάλλοντος παρουσία του προέδρου Χριστοδουλίδη και της Μαριάννας Λάτση

Την εκδήλωση οργάνωσε το φιλανθρωπικό ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation- Η απονομή έγινε από τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη - Βραβεύτηκαν και οκτώ σχολεία

LAtsi_nea_2
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο ο τελικός διαγωνισμός με τις βραβεύσεις των νικητών και νικητριών, του παγκύπριου διαγωνισμού «Love Cyprus», που διοργάνωσε το φιλανθρωπικό ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation, στο Monte  Caputo στη Λεμεσό. 

Στην διάρκεια του δείπνου απονεμήθηκε βραβείο στον πρίγκιπα Αλβέρτο Β' του Μονακό για τη συνολική του συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
PHOTO-2023-04-06-18-57-11
Από δεξιά: Ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό, ο Τζον Χριστοδούλου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης

Πρόκειται για μια μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Κύπριος σημαίνων επιχειρηματίας, ενώ 35 υψηλοί προσκεκλημένοι του επισκέφθηκαν την Κύπρο για να παραστούν στη γιορτή. Στο πλαίσιο αυτό, επίσκεψη αστραπή στην Κύπρο πραγματοποίησε και ο προσωπικός του φίλος πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό , η Μαριάννα Λάτση και ο Christian Moore, σκηνοθέτης και γιος του διάσημου ηθοποιού Roger Moore. Να σημειωθεί ότι ο Christian Moor, η Μαριάννα Λάτση και η Άννα Βίσση ήταν και κριτές στον τελικό του Διαγωνισμού.

PHOTO-2023-04-06-18-57-29
Από αριστερά: Ο Τζον Χριστοδούλου, η Μαριάννα Λάτση, ο σκηνοθέτης Christian Moore και η Άννα Βίσση στην διάρκεια της εκδήλωσης.

Οι 8 νικητές του διαγωνισμού που επελέγησαν παρέλαβαν τα βραβεία τους σε κλίμα συγκίνησης. Το πρώτο βραβείο των 50.000 ευρώ στις κατηγορίες Χορός και Φωτογραφία έλαβαν αντίστοιχα το Περιφερειακό Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς και το Δημοτικό Σχολείο Δάσους Άχνας «Φώτης Πίττας».

argiros4
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη συναυλία που ακολούθησε


Κατά τη διάρκεια της τελετής και τα οκτώ σχολεία βραβεύτηκαν με χρηματικά έπαθλα ύψους €180.000 και η βραδιά θα ολοκληρώθηκε με συναυλία από τον  Κωνσταντίνο Αργυρό. Στο λαμπερό δείπνο ήταν ακόμη παρόντες ο Γιώργος Αρσενάκος, η Δέσποινα Μοιραράκη και παράγοντες της οικονομικής, πολιτικής και καλλιτεχνικής ζωής της Ελλάδας και της Κύπρου.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Αυτοί είναι οι 268 νέοι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένου ζευγαριού από τον γιο τους

Survivor All Star: Αποχώρησε η Ελευθερία και αποκάλυψε ποιον θέλει νικητή - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης