Στον Περισσό, στην πολιτική κηδείατου αείμνηστου Κώστα Καζάκου, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό.
Από νωρίς, στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ στον Περισσό είχαν συγκεντρωθεί καλοί του φίλοι και θαυμαστές του, για να τον αποχαιρετήσουν.
Ανάμεσά τους, φυσικά, ο γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος και η κόρη του, Τζένη Καζάκου, από τον γάμο του με την Τάνια Τρύπη (ήταν επίσης παρούσα), αλλά και ηθοποιοί, όπως η Λίλα Καφαντάρη, ο Θάνος Καληώρας, ο Άγγελος Αντωνόπουλος, η Ελένη Γερασιμίδου, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ο Γιώργος Κιμούλης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Βάνα Πεφάνη, ο συνθέτης Διονύσης Τσακνής κ.ά. Εκεί ήταν και η Έλενα Ακρίτα με τον σύζυγό της, Γιώργο Κυρίτση.
Το «παρών» έδωσε και ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ πλάι του βρέθηκε και η προκάτοχός του, Αλέκα Παπαρήγα.
Δεν θα μπορούσε επίσης να λείπει η σύζυγος του εκλιπόντος, Τζένη Κόλλια, και τα τρία τους παιδιά, Αλέξανδρος, Ηλέκτρα και Μάγια.
Ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή στις 13 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 87 ετών, έπειτα από νοσηλεία μερικών εβδομάδων στον Ευαγγελισμό, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα.
Επιθυμία του Κώστα Καζάκου ήταν να δωρίσει το σώμα του στην Ιατρική Σχολή.
Δείτε φωτογραφίες:
Ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας
Η Ελένη Γερασιμίδου
Η Αλέκα Παπαρήγα και η Τζένη Κόλλια με τα παιδιά του Κώστα Καζάκου
Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου
Ο Άγγελος Αντωνόπουλος
Έλενα Ακρίτα - Γιώργος Κυρίτσης
Ο Θάνος Καληώρας
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς