«Fame»: Η Όλγα Βενέτη επιστρέφει στη μουσική σκηνή Σφίγγα

«Fame»: Η Όλγα Βενέτη επιστρέφει στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Μετά τις sold out εμφανίσεις της η Όλγα Βενέτη επιστρέφει στην ωραία μουσική σκηνή της Αθήνας “Σφίγγα' για μια ξεσηκωτική εμφάνιση με αξέχαστες επιτυχίες της δεκαετίας του 80

ΟΛΓΑ-ΒΕΝΕΤΗ_2
Τραγούδια της δεκαετίας του 80, αυτά που μας ξεσήκωσαν και συνόδευσαν με μοναδικό τρόπο τις βραδιές μας, που αγαπήσαμε από το “Fame”, από αλλά και αξέχαστες ελληνικές επιτυχίες ερμηνεύει η Όλγα Βενέτη αυτό το Σάββατο 14 Μαίου στη μουσική σκηνή “Σφίγγα”.

Μετά από τις sold out εμφανίσεις της η καταξιωμένη ερμηνεύτρια συνεχίζει τον ρυθμό της επιτυχίας ανανεωμένη και με ανοιξιάτικη διάθεση, καταφέρνοντας να γίνει άλλοτε ρομαντική, άλλοτε ξεσηκωτική και χορευτική. Γι αυτό και έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις από την πιο χορευτική δεκαετία της ζωής μας, από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή: από τους ABBA μέχρι τη Χριστιάνα και από τη Gloria Gaynor μέχρι την Ελπίδα! Τραγούδια που στιγμάτισαν τα όνειρά μας, τις στιγμές μας, τραγούδια που χορέψαμε, ξενυχτίσαμε, τραγούδια που δίνουν ρυθμό στη ζωή μας μέχρι σήμερα!
"Για σένα" original song by Όλγα Βενέτη

Κλείσιμο
Η ανυπέρβλητη ερμηνεία της Όλγας Βενέτη, που κατορθώνει κάθε φορά να ενθουσιάζει και να ξεσηκώνει το κοινό με την εκφραστική φωνή της, είναι η εγγύηση της επιτυχίας! Άλλωστε όπου εμφανίζεται η Βενέτη-από το Half Note, το Μέγαρο Μουσικής έως τον Φιλολογικό Σύλλογο “Παρνασσός” αλλά και το καλοκαίρι δίπλα στη θάλασσα στην αγαπημένη της Πάρο, η φωνή της μεταμορφώνει τα τραγούδια και τα κάνει να ακούγονται με τρόπο μοναδικό.

Αυτή την κατάθεση ψυχής αποκάλυπτε μιλώντας σε συνέντευξή της στο 'Πρώτο Θέμα': “Ναι, είμαι ερμηνεύτρια. Βάζουμε κατά καιρούς ταμπέλες χωρίς νόημα-δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε γεμίσει από Πρόεδρους, καλλιτέχνες κλπ αλλά εκ των πραγμάτων δεν μπορούμε να είμαστε όλοι καλλιτέχνες. Δεν φλέγονται όλοι εξίσου για το Κάλλος. Προσωπικά μιλώντας αυτό που κάνω είναι ερμηνεύω ότι μπορεί να κινητοποιήσει την ψυχή και την καρδιά μου ώστε να το περάσω και σε σένα που το ακούς. Δεν ξέρω να τραγουδάω αλλιώς.
ΟΛΓΑ-ΒΕΝΕΤΗ_1

Όσο έχω ανοιχτά τα μάτια μου και μπορώ θα υπηρετώ αυτό που κάνω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου”. Και αυτό το έχουμε διαπιστώσει ότι όντως η Όλγα Βενέτη όταν βγαίνει στη σκηνή τα δίνει όλα.

Μαζί της εμφανίζονται οι Μάριος Καραμπότης στο πιάνο, Διονύσης Αγαλιανός στην τρομπέτα, Πέτρος Σπιθουράκης στην κιθάρα, Μάρκος Δημόπουλος στο μπάσο και Παναγιώτης Κολιαβασίλης στα ντραμς.

Στη Μουσική Σκηνή 'Σφίγγα'
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
τηλέφωνο κρατήσεων 6987844845, 2114096149
sfigamusic@gmail.com

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/i-olga-beneti-ksana-sti-sfigga/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης