«Το βιβλίο της Σκόνης»: Μια σπουδαία παράσταση του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας προβάλλεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

«Το βιβλίο της Σκόνης»: Μια σπουδαία παράσταση του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας προβάλλεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Είναι βασισμένη στη διάσημη, ομώνυμη μυθιστορηματική τριλογία του Philip Pullman

To_vivlio_tis_skonis_-_parastasi
Μια σημαντική παράσταση του Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας, που έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές, «Το βιβλίο της Σκόνης», θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το ελληνικό κοινό, την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 8 μ.μ. στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Το έργο βασίζεται στο πρώτο μέρος της  διάσημης ομώνυμης μυθιστορηματικής τριλογίας του Philip Pullman. και προβάλλεται σε μαγνητοσκόπηση στο πλαίσιο της σειράς δορυφορικών μεταδόσεων « National Theatre Live».

«Το βιβλίο της σκόνης» παρουσιάζεται σε διασκευή της Bryony Lavery και σκηνοθεσία του Nicholas Hytner, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει, πριν από 18 χρόνια, και πάλι για το National Theatre, τη συναρπαστική παράσταση της «Τριλογίας του κόσμου», επίσης εμπνευσμένη από το ιδιαίτερα επιτυχημένο τρίπτυχο του γνωστού Βρετανού συγγραφέα. Το έργο προβάλλεται μαγνητοσκοπημένο από το Bridge Theatre του Λονδίνου, με αγγλικούς υπότιτλους.

Δύο νέα παιδιά και τα δαιμόνιά τους, διακινδυνεύοντας τα πάντα, βρίσκονται στο επίκεντρο ενός τρομερού ανθρωποκυνηγητού. Υπό την προστασία τους έχουν ένα μικρό κοριτσάκι, τη Λύρα Μπελάκουα, από την οποία εξαρτάται η μοίρα του μέλλοντος. Καθώς τα φουρτουνιασμένα νερά τους περικυκλώνουν, πανίσχυροι αντίπαλοι συνωμοτούν για την κατάκτηση της Σκόνης: για ορισμένους σωτήρια, για άλλους πηγή αχαλίνωτης διαφθοράς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης