Ο Χρήστος Θηβαίος σε μια εορταστική live streaming συναυλία

Ο Χρήστος Θηβαίος σε μια εορταστική live streaming συναυλία

Δείτε πότε και πώς μπορείτε να τήν παρακολουθήσετε

Xristos_Thinaios

Η κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού και τα έκτακτα μέτρα που ελήφθησαν λίγο πριν την έλευση του 2022, οδήγησαν σε προσωρινό λουκέτο τους μουσικούς χώρους ψυχαγωγίας. Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο και κάποιοι καλλιτέχνες επιλέγουν τη λύση του διαδικτύου για να επικοινωνήσουν με το κοινό τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Χρήστος Θηβαίος ο οποίος θα δώσει μια  διαδικτυακή live streaming συναυλία, ανήμερα των Φώτων, Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ. Έχοντας τη βαθιά πεποίθηση πως η μουσική είναι ένα από τα πιο αναγκαία καταφύγια, ειδικά στις δύσκολες εποχές, και ορμώμενος από την επιθυμία μου να «συνομιλήσει» καλλιτεχνικά με τον κόσμο, ο γνωστός τραγουδοποιός Θηβαίος μάς προσκαλεί σε μία διαδραστική συναυλία.

Επιλέγει από τη μεγάλη του δισκογραφία όλα τα δικά του τραγούδια που αγαπάμε εμείς και τα «παντρεύει» με τραγούδια που λατρεύει ο ίδιος. Ανάμεσά τους τα  «Ημερολόγιο», »Ας Χαθείς», «Αγάπη», «Παλιός Στρατιώτης»,«Μικρή Πατρίδα”,“Βροχή μου”, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα, αγκαλιά με αγαπημένα κομμάτια άλλων μουσικών.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του τα Εξάρχεια, που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα.

Δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο του φίλο και συνθέτη, Θάνο Μικρούτσικο. Το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου, λοιπόν θα ερμηνεύσει εμβληματικά τραγούδια του Θάνου όπως τα  «Λύχνος του Αλαδδίνου», «Γουίλι», «Ένα Μαχαίρι», »Άννα μην κλαις», «Ο Άμλετ της σελήνης», «Δεν είμαι Άλλος»,«Πάντα Γελαστοί», καθώς επίσης τραγούδια από την επανεκτέλεση του έργου «Εμπάργκο», που επανακυκλοφόρησε πρόσφατα μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Εισιτήρια: 5 ευρώ

Προπώληση και Προβολή Live Streaming ΕΔΩ 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαγιορκίνης για την πορεία της πανδημίας: Θα έχουμε ένα καλύτερο Πάσχα και καλοκαίρι

Θα καθαρίσει το όνομα του πρίγκιπα Άντριου από όσα του προσάπτει η πρώην «σκλάβα του σεξ» του Έπσταϊν;

Πότε θα κάνουν φέτος «πρεμιέρα» οι φορολογικές δηλώσεις, ποιες προθεσμίες παρατάθηκαν και τι πρέπει να πληρωθεί



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης