Η «Ταράτσα του Φοίβου» μένει ανοιχτή Αύγουστο και Σεπτέμβριο

Η «Ταράτσα του Φοίβου» μένει ανοιχτή Αύγουστο και Σεπτέμβριο

Δείτε ποιοι θα είναι οι δημοφιλείς φιλοξενούμενοι καλλιτέχνες του νέου κύκλου παραστάσεων

Foivos_-_taratsa
Η «Ταράτσα του Φοίβου» στο «Άλσος» συνεχίζεται τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο δίνοντας το δικό της ρυθμό πάντα στο μουσικό καλοκαίρι μας. Ο Φοίβος Δεληβοριάς  έχει ετοιμάσει ξεχωριστές βραδιές στο αναψυκτήριό του και μας περιμένει όλους, πριν αλλά και μετά τις διακοπές μας. Με τον ανανεωμένο επταμελή θίασο του, με ένα εντυπωσιακό video wall με υπέροχες προβολές, με ευφάνταστα κοστούμια, σπαρταριστά κείμενα και πολλά τραγούδια, τα παλιά και αγαπημένα αλλά και ολοκαίνουρια που ακούσαμε εδώ για πρώτη φορά ζωντανά!

Ο Φοίβος Δεληβοριάς θα υποδέχεται το κοινό στο αγαπημένο αναψυκτήριό του, στο δροσερό χώρο του Άλσους, και τον Αύγουστο για δύο Πέμπτες και τον Σεπτέμβριο κάθε Πέμπτη, γιορτάζοντας όπως μας υποσχέθηκε τα 200 χρόνια της Ταράτσας του Φοίβου. Η επετειακή και φτιαγμένη για τη χαρά της γιορτής, Ταράτσα 2021 συγκεντρώνει όλους τους φίλους της που αδημονούν να ξαναβρεθούν εκεί και γεμίζει γέλια, χειροκροτήματα και μουσική το κέντρο της πόλης.

Ο Θανάσης Αλευράς, αυτή η σκηνική θεότητα, σαρώνει την Ταράτσα και δίνει τόσο γέλιο που ισοδυναμεί με έναν αποτελεσματικό εμβολιασμό χαράς και ανεμελιάς. Ο Βύρων Θεοδωρόπουλος αναποδογυρίζει ο,τι θεωρούσαμε δεδομένο και μας τσίμπάει κι αυτός με χιούμορ που απαλύνει και γιατρεύει τις πληγές. Η Νεφέλη Φασούλη πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ μαγεύει με τη γλύκα και τα νιάτα της αποκαλύπτοντας και κάτι από τον Κόσμο της, δηλαδή από τα τραγούδια που έγραψε για εκείνη ο Φοίβος Δεληβοριάς εγκαινιάζοντας την προσωπική της δισκογραφία. Τα δύο ολοκαίνουργια entries της παρέας κάνουν το κοκτέιλ της Ταράτσας ακόμα πιο πολύχρωμο και εκρηκτικό: η Idra Kayne, η βασίλισσα του sassiness, του sultriness, του funkiness και του grooviness μας ξεσηκώνει με τους ρυθμούς της όπως ακριβώς μας χρειάζεται. Αλλά και ο υπερταλαντούχος ηθοποιός και μιουζικαλίστας Φοίβος Ριμένας φέρνει τόσο φως στη σκηνή με το ταλέντο του και έναν κοσμοπολίτικο αέρα που μας κάνει να θέλουμε να ταξιδέψουμε ξανά. Δίπλα σε αυτόν το μαγικό θίασο κρυφός πρωταγωνιστής, αφανής ήρωας, πολυπράγμων και πανταχού παρών ο «Εθνικός μας Γιακουμής» Κώστας Δετώρος.

Όλα αυτά μαζί με την ακριβή σκηνοθεσία του Άγγελου Τριανταφύλλου, τα πολυμήχανα σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη, τα αδύνατον-να-τα-συλλάβεις ρούχα της Ιωάννας Τσάμη, το σινεμασκόπ πάθος του Νίκου Σούλη, τις ιπτάμενες χορογραφίες του Πάνου Χαλκιά, τον κυκλωτικό ήχο του Γιάννη Πετρόλια, τα μητροπολιτικά φώτα του Παναγιώτη Τσεβρένη, τα μονόλεπτα βιντεοέπη του Δημήτρη Μακρή, την εμπνευστική εποπτεία της Ιωάννας Μπιτούνη και το υπερρεαλιστικό artwork της Μυρτώς Δεληβοριά.

Τον Αύγουστο - για δύο μόνο Πέμπτες, στις 5 & 26 Αυγούστου - αλλά και όλες τις Πέμπτες του Σεπτεμβρίου, η γιορτή συνεχίζεται με την Μαρίζα Ρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Μανώλη Φάμελο, τον Σταμάτη Κραουνάκη, την Μαρίνα Σάττι, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Λάμπρο Φισφή και τον Σπύρο Γραμμένο και φυσικά με μια ακόμη τελευταία Ταράτσα. Ένα μεγάλο πάρτυ για να γιορτάσουμε μαζί το καλοκαίρι που τότε θα έχουμε αφήσει πίσω και θα θυμόμαστε για πάντα γιατί μέσα σε αυτό καταφέραμε να ανταμώσουμε ξανά. Ασφαλείς, χαρούμενοι και υγιείς!

Η πιο όμορφη Ταράτσα του Φοίβου συνεχίζεται! Για 7 ακόμα Πέμπτες, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, τα βήματά μας θα καταλήγουν στο Άλσος. Με νέους guests κάθε φορά, με ανοιχτή καρδιά και διάθεση να μοιραστούμε και να κερδίσουμε πίσω όσα μας έλειψαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης