Ρίκι Μάρτιν: Αυτό είναι το νέο χορευτικό τραγούδι του - Δείτε βίντεο

Ρίκι Μάρτιν: Αυτό είναι το νέο χορευτικό τραγούδι του - Δείτε βίντεο

Ο διάσημος σταρ της λατιν - ποπ ερμηνεύει αυτό το ντουέτο με την νεαρή ερμηνεύτρια Paloma Mami

ricky-martin
Ο Ρίκι Μάρτιν υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα νέο, δυνατό τραγούδι. Πρόκειται για το «Qué Rico Fuera» (How Sweet It Will Be) το οποίο ο διάσημος σταρ της λάτιν – ποπ ερμηνεύει μαζί με νεαρή ανερχόμενη Paloma Mami. Είναι ένα τραγούδι που κινείται σε γρήγορους, χορευτικούς ρυθμούς, διαθέτει στοιχεία ποπ, αφρο – λάτιν και urban και περιέχει «σαγηνευτικούς» στίχους που έχουν γράψει οι δύο τραγουδιστές.
Ricky Martin, Paloma Mami - Qué Rico Fuera (Official Video)


Ο Ρίκυ Μάρτιν ήταν εκείνος που πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με την Paloma Mami και να της προτείνει αυτή τη συνεργασία μιας και την έχει ξεχωρίσει ως παρουσία από τους καλλιτέχνες της νέας γενιάς: «Ήμουν εξοικειωμένος με το έργο της καθώς προσπαθώ συνεχώς να ανακαλύπτω νέες φωνές. Όταν το "Qué Rico Fuera" μπήκε στη ζωή μου, σκέφτηκα αμέσως την Paloma. Είμαι τόσο χαρούμενος που καταφέραμε να συνεργαστούμε. Ελπίζω οι fans να νιώσουν τόσο καλά όσο και εμείς κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του track» δηλώνει ο ίδιος.

Κι εκείνη φυσικά ενθουσιάστηκε και δέχτηκε αμέσως την πρότασή του: «Όταν μου τηλεφώνησε, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη. Ο καθένας θα αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο όταν πρόκειται να συνεργαστεί με κάποιον τόσο ταλαντούχο όσο ο Ricky. Για αυτό το τραγούδι, βγήκα από το comfort zone μου, έγραψα λίγο πιο προκλητικά  από το συνηθισμένο, και μου άρεσε. Οι fans μου θα είναι πολύ περήφανοι για μένα. Η Χιλή, η οικογένειά μου και εγώ είμαστε χαρούμενοι» εξομολγήθηκε.

Η πανδημία βέβαια τούς ανάγκασε κάνουν τις ηχογτραφήσεις ξεχωριστά, συναντήθηκαν όμως στην Καλιφόρνια για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ του τραγουδιού το οποίο φέρει την διάσημη σκηνοθετική υπογραφή του Jessy Terrero.

Το «Qué Rico Fuera» είναι το πρώτο single από το «Play», το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ που ετοιμάζει αυτήν την περίοδο ο διάσημος σταρ. Παράλληλα, όμως κάνει πρόβες με τον Ενρίκε Ιγκλέσιας για την κοινή περιοδεία τους στην Βόρεια Αμερική που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης