Η θρυλική κωμωδία «The Wedding Crasher» επιστρέφει στην πλατφόρμα του ΗΒΟ

Η θρυλική κωμωδία «The Wedding Crasher» επιστρέφει στην πλατφόρμα του ΗΒΟ

Το καστ της ταινίας θα παραμείνει το ίδιο - Οι πρωταγωνιστές αδημονούν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα

wedding_crasher
Αναμένεται σύντομα το δεύτερο μέρος της διάσημης ταινία «The Wedding Crasher», σύμφωνα με ανακοίνωση του Production Weekly.

Όπως αναφέρεται στην δημοσίευση, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο στο Πουέρτο Ρίκο, ενώ το καστ θα πλαισιώσουν για άλλη μία φορά οι ηθοποιοί, που είδαμε στην πρώτη ταινία. Την παραγωγή έχει αναλάβει η πλατφόρμα του HBO Max, όπου και θα προβληθεί.



Φήμες για την κυκλοφορία και δεύτερης ταινίας έχουν ξεκινήσει ήδη από το 2005, όταν και προβλήθηκε η κωμωδία για πρώτη φορά. Το 2016, το στούνιο New Line επιβεβαίωσε τις φήμες ότι έχουν γίνει συζητήσεις και για την συνέχεια της ταινίας, όμως δεν έκανε κάποια περαιτέρω ενημέρωση.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε επίσημα το Νοέμβριο του 2020 από τον ηθοποιό και πρωταγωνιστή της ταινίας, Βινς Βον σε συνέντευξή του για το Entertainment Weekly: «Ο Όουεν Ουίλσον, εγώ και ο σκηνοθέτης των Crashers μιλάμε για πρώτη φορά σοβαρά για την συνέχεια αυτής της ταινίας. Υπάρχει, λοιπόν, μία ιδέα που είναι πολύ καλή. Έτσι, έχουμε ξεκινήσει να μιλάμε για αυτή, αν και βρισκόμαστε σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο».



H συμπρωταγωνίστριά του, Άιλα Φίσερ συμφώνησε μαζί του και έναν μήνα μετά, σε δική της συνέντευξη στην εκπομπή Today Extra δήλωσε: «Θα ήμουν 100% μέσα να το κάνουμε αυτό. Νομίζω ότι υπάρχει άφθονη κωμωδία, που πρέπει να εκφραστεί σε αυτό το σετ. Ο Βον και ο Ουίλσον έχουν τόσο μεγάλη φυσική χημεία. Συνεργάστηκαν τόσο καλά μαζί».

Wedding Crashers (2005) Trailer #1 | Movieclips Classic Trailers
Κλείσιμο






Ειδήσεις σήμερα: 

Εφραίμ: Σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου

Καιρός: Ειδικοί του meteo εξηγούν γιατί θα υπάρξουν χαλαζοπτώσεις τέτοια εποχή 

Οι νέες οδηγίες του CDC για όσους έχουν εμβολιαστεί και έρθουν σε επαφή με κρούσμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης