Η «απάτη» του Άλμπρεχτ Μουτ για να κληρονομήσει την περιουσία της συζύγου του γίνεται ταινία από τον Κρίστοφ Βαλτς

Η «απάτη» του Άλμπρεχτ Μουτ για να κληρονομήσει την περιουσία της συζύγου του γίνεται ταινία από τον Κρίστοφ Βαλτς

Ο βραβευμένος ηθοποιός δοκιμάζει την τέχνη της σκηνοθεσίας με μία ταινία, την οποία ετοιμάζει από το 2015

GEORGETOWN | Official Trailer | Paramount Movies
Ο Κρίστοφ Βαλτς μετά τις επιτυχίες του στον χώρο της υποκριτικής, ετοιμάζεται να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στην ταινία «Georgetown».

Έπειτα από τα «Άδοξοι Μπάσταρδοι» του Κουέντιν Ταραντίνο και «James Bond - Spectre», πρόκειται να πρωταγωνιστήσει επίσης στην νέα του ταινία, μαζί με τις Βανέσα Ρεντγκρέιβ και Ανέτ Μπένινγκ. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του Άλμπρεχτ Μουτ, η οποία περιστρέφεται γύρω από μία απάτη, που εξελίχθηκε σε γάμο και κατέληξε σε φόνο.

Κατά τις αρχές της περασμένης δεκαετίας, ένας Γερμανός, ονόματι Άλμπρεχτ Μουτ, είχε απασχολήσει τα Μέσα στο Τζορτζτάουν της Ουάσινγκτον, καθώς συστηνόταν ως Ιρακινός στρατηγός. Ο άνδρας παντρεύτηκε μία πολύ ευκατάσταση 91χρονη γυναίκα, τήν οποία, όπως αποδείχθηκε αργότερα στο δικαστήριο, σκότωσε για να κληρονομήσει την περιουσία της. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ποινή φυλάκισης 50 ετών.

Ο χαρισματικός, αλλά και αινιγματικός Ούρλιχ (  Κρίστοφ Βαλτς ) είναι ένας εκκεντρικός τύπος, ο οποίος έχει ως αυτοσκοπό την κοινωνική αναρρίχηση. Το γεγονός ότι παντρεύεται την Έλσα ( Βανέσα Ρεντγκρέιβ ), μία πλούσια ηλικιωμένη γυναίκα, προκαλεί ανησυχίες στην κόρη της ( Ανέτ Μπένινγκ ). Οι φόβοι της επιβεβαιώνονται, όταν η μητέρα της δολοφονείται και βασικός ύποπτος θεωρείται ο Ούρλιχ. Ψέματα και χρήμα εμπλέκονται σε ένα πολιτικό παιχνίδι, το οποίο επεκτείνεται ως και την Ουάσιγκτον.

Ο Κρίστοφ Βαλτς ξεκίνησε να σκηνοθετεί την εν λόγω ιστορία ήδη από το 2015. Θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Μαΐου και θα είναι διαθέσιμη σε on demand video από τις 18 Μαΐου.


Δείτε το τρέιλερ:

GEORGETOWN | Official Trailer | Paramount Movies






Ειδήσεις σήμερα

Συνεχίζεται η πίεση στα νοσοκομεία: 1.248 ασθενείς με covid σε Μονάδες - Μικρή μείωση στους διασωληνωμένους

Survivor: Το πάρτι στην Πούντα Κάνα και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ισπανία: Αποχωρεί από την πολιτική ο Πάμπλο Ιγκλέσιας μετά την ηχηρή ήττα τον Podemos
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης