Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Αυτές είναι οι επιτυχημένες μουσικές παραστάσεις που θα προβληθούν δωρεάν

Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου: Αυτές είναι οι επιτυχημένες μουσικές παραστάσεις που θα προβληθούν δωρεάν

Πρόκειται για επιλογές από το πρόγραμμα του 2020

Kalkanis
Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου  συνεχίζει τις δωρεάν διαδικτυακές προβολές μουσικών παραστάσεων που ξεχώρισαν στο πρόγραμμα του 2020. Στο πλαίσιο της σειράς, που ξεκίνησε την Πρωτοχρονιά με την μετάδοση της συναυλίας του Λεωνίδα Καβάκου από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, θα παρουσιαστούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες τρεις ακόμη επιτυχημένηες εκδηλώσεις.

Η αρχή θα γίνει στις 20 Φεβρουαρίου, όπου μέσα από τις οθόνες μας θα μεταφερθούμε στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, για να απολαύσουμε το Mihalis Kalkanis Group με καλεσμένους τους Χάικ Γιαζιτζιάν & Γιάννη Αναστασάκη. Οι εκλεκτοί μουσικοί της jazz σκηνής με τον πρωτότυπο και αυθεντικό ήχο τους, μας ταξίδεψαν από τη τζαζ και την ambient, στην παραδοσιακή και world μουσική, σε δύο καταπληκτικές συναυλίες (ΠΡΕΜΙΕΡΑ 24 & 25 Ιουλίου), που αποθεώθηκαν από τους θεατές και θεωρήθηκαν μία από τις καλύτερες μουσικές εμπειρίες του καλοκαιριού. Δείτε την πρεμιέρα ΕΔΩ.

Στις 27 Φεβρουαρίου, και πάλι από τη Μικρή Επίδαυρο, θα δούμε το Live Looping του Αλκίνοου Ιωαννίδη, που άνοιξε το πρόγραμμα των παραστάσεων στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, το καλοκαίρι που μας πέρασε (ΠΡΕΜΙΕΡΑ 17 & 18 Ιουλίου). Στο πρώτο μέρος ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μελοποιεί τη Φόνισσα του Παπαδιαμάντη, με την Κόρα Καρβούνη ως αφηγήτρια και τον Χάρη Λαμπράκη στο νέι. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζει μία επιλογή δικών του τραγουδιών, με τη μέθοδο του live looping. Μία μουσική παράσταση που έτυχε πολύ θερμής υποδοχής και άφησε ενθουσιώδεις εντυπώσεις.

Στις 6 Μαρτίου, το σκηνικό θα μεταφερθεί στο εμβληματικό Ηρώδειο για τη αναμετάδοση της συναυλίας που χαρακτηρίστηκε ως μια από τις πλέον ανατρεπτικές του 2020. Οι Γιάννης Αγγελάκας και Νίκος Βελιώτης, παρουσίασαν για πρώτη φορά στο κοινό τον δίσκο τους Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων (ΚΥΚΛΟΣ: ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ, ΠΡΕΜΙΕΡΑ 30 & 31 Ιουλίου), με νέες ενορχηστρώσεις αγαπημένων τους τραγουδιών, από τον Τσιτσάνη και τον Χατζηδάκι, μέχρι τους Lost Bodies και τον Παύλο Παυλίδη. Στις οθόνες μας θα απολαύσουμε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο χρόνο, που κατά κοινή ομολογία ταίριαξε μοναδικά με το ρωμαϊκό ωδείο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΝLINE ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

Mihalis Kalkanis Group με καλεσμένους τους Χάικ Γιαζιτζιάν & Γιάννη Αναστασάκη

Έναρξη: 17:00 και για 48 ώρες

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου – 17:00

Κλείσιμο
Αλκίνοος Ιωαννίδης Live looping

Σάββατο 6 Μαρτίου – 17:00

Γιάννη Αγγελάκας – Νίκος Βελιώτης Λύκοι στη χώρα των θαυμάτων

Ειδήσεις σήμερα 

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Σφοδρότερο το δεύτερο κύμα - Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας από το βράδυ 

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σε όλη τη χώρα 


Δημήτρης Μοθωναίος: H συγκλονιστική ιστορία του ηθοποιού που βίωσε την κακοποίηση στα 6 του χρόνια 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης