Σπουδαστές Εθνικού Θεάτρου: «Έχουμε βιώσει αντίστοιχα περιστατικά αλλά δεν τα αναφέραμε λόγω φόβου»

Σπουδαστές Εθνικού Θεάτρου: «Έχουμε βιώσει αντίστοιχα περιστατικά αλλά δεν τα αναφέραμε λόγω φόβου»

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση ο σύλλογος σπουδαστών/τριών της Ανωτέρας Δρματικής Σχολής αναφέρεται στα αλυσιδωτά γεγονότα που έχουν ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στο θέατρο

katagg
Τα στόματα άνοιξαν και άνοιξαν πλέον για τα καλά, αφού κάθε μέρα που περνάει εμφανίζεται και άλλη μια φωνή για να αποκαλύψει τι έζησε και τι πέρασε πάιζοντας δίπλα στον Γιώργο Κιμούλη ή τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου πήραν σήμερα τη σκυτάλη με μια μακροσκελή ανακοίνωση που ανήρτησαν στην σελίδα του συλλόγου τους στο Facebook.

Μέσω αυτής εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση σε όλους όσους βρήκαν το θάρρος να βγουν μπροστά και να καταγγείλουν τις συμπεριφορές που βίωσαν. «Εμείς οι ίδιες και οι ίδιοι» γράφουν μεταξύ άλλων «άλλες περισσότερο, άλλοι λιγότερο, άλλοι ευτυχώς καθόλου, έχουμε βιώσει αντίστοιχα περιστατικά, τα οποία δυστυχώς δεν έχουμε μπορέσει να αρθρώσουμε, λόγω φόβου μήπως εμείς κάτι δεν καταλάβαμε καλά και μήπως μελλοντικά στιγματιστούμε».

Τονίζουν στην συνέχεια ότι αυτό που έγινε τους δίνει την ελπίδα ότι κάτι αλλάζει και ότι η «άγνοια» ενός νέου φοιτητή δεν θα μπορεί να δίνει πάτημα σε διδάσκοντες να συμπεριφέρονται ως αυθεντίες. Η ανακοίνωση τους κλείνει με την φράση: «Ποτέ ξανά καμία μόνη. Ποτέ ξανά κανένας μόνος».

Διαβάστε την ανακοίνωση:




Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός - Συναγερμός για την Αττική: Ξεπέρασε το 1 ο δείκτης μεταδοτικότητας - Αγωνία για τις μεταλλάξεις 

«Βούλιαξε» ο Έβρος: Αυτός είναι ο 46χρονος πυροσβέστης που πνίγηκε στον Απαλό 

Κορωνοϊός: Επιτάχυνση στην παραγωγή εμβολίων υπόσχονται οι φαρμακευτικές στην ΕΕ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης