Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην πρεμιέρα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην πρεμιέρα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος

Παρακολούθησε την παράσταση «Βαβυλωνία» σε σκηνοθεσία Τάκη Χρυσικάκου

Sakelaropoulou_ΚΘΒΕ_2
Στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος βρέθηκε χθες βράδυ η Πρόεδρος της Ελληνική Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου προκειμένου να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Βαβυλωνία». Το κορυφαίο αυτό έργο του Δημητρίου Κ. Βυζαντίου παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία Τάκη Χρυσικάκου στη Μονή Λαζαριστών.

Η Πρόεδρος του ΔΣ κα Γιάννα Καρύμπαλη-Τσίπτσιου και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Νίκος Κολοβός του ΚΘΒΕ υποδέχτηκαν την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και την ευχαρίστησαν θερμά για την τιμητική παρουσία της. Σε μια σύντομη συνάντηση πριν από την έναρξη της παράστασης, η Διοίκηση και η Καλλιτεχνική Διεύθυνση του ΚΘΒΕ πρoσέφεραν στην κα Σακελλαροπούλου ως αναμνηστικά δώρα μια σύνθεση από θεατρικές μάσκες και τη μακέτα της αφίσας της παραγωγής «Βαβυλωνία», η οποία ζωγραφίστηκε ειδικά για εκείνη από την εικαστικό κα Σιμώνη Γρηγορούδη.
Sakelaropoulou_ΚΘΒΕ


Στην υποδοχή της της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας ήταν επίσης παρόντες ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Ιωάννης Βοτσαρίδης, ο Αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής κ. Νίκος Νικολάου, τα μέλη του ΔΣ του ΚΘΒΕ κκ Δημήτρης Χαλκιάς και Ζαχαρίας Ρόχας και η Διοικητική-Οικονομική Διευθύντρια κα Κωνσταντία Παπαποστόλου.

Μετά το τέλος της παράστασης, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, η οποία συνοδευόταν από το σύντροφό της κ. Παύλο Κοτσώνη, αποχώρησε, αφού έδωσε συγχαρητήρια για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Κλείσιμο
Την παράσταση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου με τη σύζυγό του Γιώτα Μαντανίκα, ο Πρύτανης του ΑΠΘ κ. Νικόλαος Παπαϊωάννου, η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου, οι Βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκη κκ Ιωάννης Αμανατίδης και Στράτος Σιμόπουλος, η Υπεύθυνη του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα Μαρία Αντωνίου, ο τ. Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Νυφούδης, ο Πρόξενος του Καναδά κ. Παντελής Πετμεζάς, ο κ. Σπύρος Βούγιας (Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ), μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, καθώς και στενοί συνεργάτες του ΚΘΒΕ από τον επιχειρηματικό τομέα, μεταξύ των οποίων ο κ. Δημήτρης Ψηλός και ο κ. Παναγιώτης Ζελελίδης με τη σύζυγό του κα Πόλυ Δεδέογλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ναρκοθηρευτικό «Καλλιστώ»: Η ταχύτητα του container ship προκάλεσε τη σύγκρουση;

Τσακαλώτος προς ΣΥΡΙΖΑ: «Ευάλωτος» ο επικεφαλής χωρίς τη συλλογικότητα

Δυναστεία Γκετί: Η απαγωγή του αιώνα, το κομμένο αυτί και ο παππούς που δεν πλήρωνε λύτρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης