Γιάννης Κότσιρας: Αυτές είναι οι εκπλήξεις του νέου του άλμπουμ

Γιάννης Κότσιρας: Αυτές είναι οι εκπλήξεις του νέου του άλμπουμ

Κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες και από την Παρασκευή σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης.

Kotsiras_new_album
«Κοίτα γύρω» είναι ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Γιάννη Κότσιρα  που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες και από την Παρασκευή σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης.

Με την καλλιτεχνική του ευαισθησία σε συνεχή εγρήγορση και την λατρεία του για τη μουσική αστείρευτη συνέχεια καταγράφει, ο ερμηνευτής ακούει και συλλέγει μουσικό υλικό αφήνοντας τον χρόνο να ωριμάσει τα «πιστεύω» του μέχρι να έρθει η ώρα του τελικού σχεδιασμού και της ηχογράφησης μιας νέας δουλειάς που να αντικατοπτρίζει συνθήκες και συναισθήματα του σήμερα.

Το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια που έγραψαν για τον Γιάννη Κότσιρα  παλαιότεροι συνεργάτες  του αλλά και δημιουργοί που συνεργάζεται για πρώτη φορά.Τραγούδια που το καθένα έχει να διηγηθεί την δική του ιστορία και να μεταφέρει στιγμές και συναισθήματα μέσα από τη φωνή του ερμηνευτή σε όλους μας.

Στο ομότιτλο του άλμπουμ τραγούδι τη μουσική υπογράφρο ο Χριστόφορος Γερμενής, τους στίχους ο Γιάννης Κότσιρας και ο Κόμης Χ ενώ συμμετέχουν οι Θοδωρής Μαυρογιώργης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Απόστολος Ρίζος και Κόμης Χ. Ανάμεσα στους δημιουργούς των τραγουδιών είναι επίσης οι Χρήστος Δάντης, Γιώργος Σαμπάνης, Ανδρέας Κατσιγιάννης.

Γιάννης Κότσιρας – Κοίτα Γύρω (Official Music Video)


Μία επίσης δυνατή συμμετοχή είναι αυτή του Μίλτου Πασχαλίδη  στο τραγούδι «Άγριος Ανθός», σε μουσική του Βαγγέλη Μαχαίρα και στίχους του Δημήτρη Λέντζου.

Σημαντική έκπληξη άλμπουμ αποτελεί και μελοποίηση, από τον Νίκος Χιώτογλου, του τελευταίου ποιήματος του Μάνου Ελευθέριου.

Ειδήσεις σήμερα:

Άγρια καζούρα στον Τραμπ για την «στημένη φωτογράφιση» όπου υπέγραφε... λευκό χαρτί

ΕΟΔΥ: 20 κρούσματα στα rapid test που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας

Δεν θα γίνουν παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου λόγω κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης