Αναβάλλεται η αποψινή συναυλία Αρβανιτάκη - Κότσιρα στο ΟΑΚΑ
Θα πραγματοποιηθεί στυις 3 Οκτωβρίου
Για τις 3 Οκτωβρίου αναβάλλεται η μεγάλη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Γιάννη Κότσιρα που είχε προγραμματιστεί για απόψε στον χώρο ΟΑΚΑ Open Air.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η αναβολή αυτή οφείλεται στις χθεσινά έκτακτα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την λειτουργία των συναυλιακών χώρων η επιτρεπόμενη χωρητικότητα των μειώθηκε στο 50%. Κατόπιν αυτού ο χώρος που θα φιλοξενήσει την εκδήλωση στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις νέες διατάξεις.
Σημειώνεται πως τα προπωλημένα εισιτήρια θα ισχύουν αυτόματα για τη νέα ημερομηνία.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.