Η Κατερίνα Κούκα ερμηνεύει το τελευταίο τραγούδι της φετινής σεζόν της εκπομπής «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου»

Η Κατερίνα Κούκα ερμηνεύει το τελευταίο τραγούδι της φετινής σεζόν της εκπομπής «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου»

Σήμερα στις 17:00 ακούμε το νικητήριο τραγούδι συντονισμένοι στον ΘΕΜΑ 104,6

kouka
Η Κατερίνα Κούκα ερμηνεύει το τελευταίο τραγούδι της φετινής σεζόν της εκπομπής "Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου", που επιμελούνται οι Χρήστος Αηδόνης και Γιώργος Χατζής και έχει ως σκοπό την ανάδειξη νέων στιχουργών.

Μια εκπομπή που ξεκίνησε λίγους μήνες πριν στον ΘΕΜΑ 104,6 και έφθασε να μετρά μέχρι σήμερα πέντε μελοποιημένα τραγούδια με τη συμμετοχή κορυφαίων καλλιτεχνών.

Μετά τον Μπάμπη Στόκα, τον Γιάννη Σαββιδάκη, τη Φωτεινή Δάρρα και τον Μπάμπη Τσέρτο, η Κατερίνα Κούκα ερμηνεύει το τραγούδι "Σήμερα γιορτή" σε στίχους του Ιωακείμ Διαμαντίδη, νικητή του διαγωνισμού Ιουνίου και μουσική του Γιώργου Χατζή βραβευμένου συνθέτη με Global Music Award.

Έτσι το Σάββατο 11 Ιουλίου στις 17:00 ακούμε το νικητήριο τραγούδι συντονισμένοι στους 104,6 στον Θέμα Radio σε πρώτη μετάδοση.

Η γνωστή ερμηνεύτρια με την πλούσια καλλιτεχνική παρουσία της από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την προσπάθεια των δύο παραγωγών Χρήστου Αηδόνη και Γιώργου Χατζή και με τη συμμετοχή της διευρύνει τον κύκλο των καλλιτεχνών που συμβάλουν στην επιτυχία του εγχειρήματος.

Κλείσιμο
Ο Διονύσης Σαββόπουλος έχει αναφέρει πως η Κατερίνα Κούκα είναι το εγκάρδιο στοιχείο του ελληνικού τραγουδιού, ενώ ο Μάριος Τόκας την χαρακτήρισε ως την πιο σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια.

Καλεσμένη  της εκπομπής "Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου", η Κατερίνα Κούκα, θα συνομιλήσει με τους Χρήστο Αηδόνη και Γιώργο Χατζή καθώς και με το νικητή του διαγωνισμού Ιουνίου Ιωακείμ Διαμαντίδη ζωντανά στο στούντιο του Θέμα Radio 104,6.

Η ιδέα  των δύο παραγωγών  σπάει τα κοντέρ των ραδιοκυμάτων και αφού κάνει μία παύση για το διάστημα του καλοκαιριού θα επανέλθει, υποσχόμενη  νέες εκπλήξεις με την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον νέων δημιουργών  αλλά και καταξιωμένων καλλιτεχνών που  στέκονται αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια την έχει τοποθετήσει στα ύψη του ενδιαφέροντος  ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών συνεχώς και ψηλότερα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε τον Φεβρουάριο λίγους μήνες πριν και έχει πετύχει να προσελκύσει το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή 82 νέων στιχουργών. Ο αριθμός των στιχουργημάτων που συμμετείχαν στους μέχρι τώρα διαγωνισμούς έφθασε τα 125, ενώ οι συμμετέχοντες στις  διαδικασίες των  ψηφοφοριών  ξεπέρασαν τον αριθμό των 20.000 ατόμων στο σύνολο τους.

Όπως επίσης αρκετές εκατοντάδες απόδημοι από 50 χώρες του εξωτερικού συμμετείχαν στην ψηφοφορία υποστηρίζοντας τα στιχουργήματα της επιλογή τους.

Οι εκπομπές του "Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου", από την πρώτη στιγμή προσέλκυσαν το ενδιαφέρον νέων στιχουργών αλλά και ενός ευρύτερου ακροατηρίου μιας και η εκπομπή μέσα από έναν ιδιαίτερο, σκωπτικό τρόπο προσεγγίζει θέματα της επικαιρότητας και του πολιτισμού.

Ακούστε εδώ τα μελοποιημένα τραγούδια από τους Χρήστο Αηδόνη και Γιώργο Χατζή

Στο τραγούδι "Σήμερα γιορτή " που ερμηνεύει η Κατερίνα Κούκα σε μουσική του Γιώργου Χατζή και στίχους Ιωακείμ Διαμαντίδη  έπαιξαν οι μουσικοί:

Κωνσταντίνος Βελλιάδης : κιθάρες
Γιάννης Γρηγορίου : Μπάσο
Μιχάλης Κατσαρός : Πλήκτρα
Απόστολος Μαλλιάς : Φλογέρες
Γιάννης Χατζής : Κρουστά
Γιώργος Χατζής : Τύμπανα – Κρουστά – Πλήκτρα – Φωνητικά

Μίξη - mastering : Χρήστος Ταμπουρατζής

Ενορχήστρωση – ηχογράφηση: Γιώργος Χατζής

Επιμέλεια lyric video: Γιώργος Οικονομέας
Επιμέλεια παραγωγής: Χρήστος Αηδόνης, Γιώργος Χατζής
Παραγωγή: Cicadart
Με την ευγενική υποστήριξη της Active Business Services!

Ειδήσεις σήμερα:

Παγκόσμια οργή για την μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί: Θλιβερή και διχαστική απόφαση

Έπαινοι από τη FAZ για τον ένα χρόνο της κυβέρνησης Μητσοτάκη: «Η αισιοδοξία της Ελλάδας»

Κρίσιμο 48ωρο για την πορεία της επιδημίας - Πώς σχεδιάζεται το «φρένο» στον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης