O κορωνοϊός «γέννησε» και διαδικτυακές μουσικές περιοδείες

O κορωνοϊός «γέννησε» και διαδικτυακές μουσικές περιοδείες

Από τους πρώτους που θα δοκιμάσουν αυτόν τον νέο τρόπο επικοινωνίας με το κοινό είναι η τραγουδίστρια LP

LP__συναυλια
Η δυνατότητα προσαρμογής στις έκτακτες καταστάσεις αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για όλους πόσο μάλλον για έναν καλλιτέχνη. Κάπως έτσι σκέφτηκε η ερμηνεύτρια – τραγουδοοποιός LP και αποφάσισε να μην αφήσει τον κορωνοϊό να της χαλάσει τα σχέδια. Παρότι λοιπόν αναγκάστηκε να αναβάλει την προγραμματισμένη για φέτος παγκόσμια περιοδεία της, στο πλαίσιο της οποίας θα επισκεπτόταν και την Ελλάδα, σκέφτηκε να αποκαταστήσει την επικοινωνία με το απανταχού κοινό τους διοργανώνοντας συναυλίες μέσω διαδικτύου. Με δυο λόγια θα κάνει μια virual περιοδεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

LP - Lost On You (Live In Moscow) - Official Music Video


«Περίμενα να βρίσκομαι σε περιοδεία όλο το 2020 σε όλο τον κόσμο, αλλά δυστυχώς χρειάστηκε να την μεταφέρουμε για το 2021. Για να αναπτερώσω το ηθικό μου λοιπόν και ελπίζω και άλλων ανθρώπων, αποφάσισα να οργανώσω μία κανονική συναυλία εδώ στο LA που θα μεταδοθεί live παντού έτσι ώστε όλοι να μπορούν να πάρουν μέρος»  δήλωσε η ίδια  και συμπλήρωσε: «Προς υποστήριξη όλων των κοινωνικών προβλημάτων που επικρατούν αυτή την στιγμή, θα δωρίσω ένα μέρος των εσόδων στον οργανισμό «The National black Justice Coalition (NBJC)» – ένα οργανισμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων με σκοπό την καταπολέμηση του ρατσισμού, της ομοφοβίας, και τις διακρίσεις προς τα μέλη της LGBTQ/SQL κοινότητας».

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, πριν από λίγο η πρώτη της διαδικτυακή συναυλία, η οποία θα μεταδοθεί μέσω live streaming, θα πραγματοποιηθεί την 1η Αυγούστου, στο Λος Άντζελες. Οι διοργανωτές, μάλιστα, σπεύδουν να υπογραμμίσουν πως οι εμφανίσεις αυτές θα αποτελούν μια εντυπωσιακή, ολοκληρωμένη παραγωγή. Το πρόγραμμα της θα περιλαμβάνει τα πιο γνωστά κομμάτια από την δισκογραφία της μεταξύ των οποίων και το «Lost on you», που έγινε παγκόσμια επιτυχία το 2017, αλλά και νέο μουσικό υλικό.

Το live stream θα ενώσει την LP με το διεθνές fanbase της καθώς θα δώσει την δυνατότητα στους θαυμαστές της από όλο τον κόσμο να δουν και να συζητήσουν όλοι μαζί κατά την διάρκεια της συναυλίας. Μετά την αγορά κάθε εισιτηρίου, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα ηχητικό που με τις αντιδράσεις τους, ότι ακριβώς θα έκαναν δηλαδή σε μία κανονική συναυλία. Τα ηχητικά από όλους τους fans θα συγκεντρωθούν και θα ενσωματωθούν στο διαδικτυακό show κάνοντας την εμπειρία για τους ακροατές ακόμα πιο ιδιαίτερη και μοναδική.

Πώς μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τις συναυλίες; Αγοράζοντας  εισιτήρια μέσω διαδικτύου στο veeps.com. To General Admission εισιτήριο, που κοστίζει $20 εξασφαλίζει την είσοδο στο livestream αλλά και την παρακολούθηση της συναυλίας μετά το τέλος της για όσους δεν μπορούν να την δουν live  αλλά και για αυτούς που θέλουν να την απολαύσουν για δεύτερη φορά. Θα είναι επίσης διαθέσιμο  ένα ειδικό πακέτο που θα περιλαμβάνει ένα General Admission εισιτήριο και ένα limited-edition “2020 Virtual World Your” μπλουζάκι. Τα πακέτα VIP, που ξεκινάνε στα $50, περιλαμβάνουν την είσοδο στο live αλλά και στο αρχείο της συναυλίας, μία πρόσκληση στο soundcheck του event την προηγούμενη και αποκλειστικό backstage υλικό συμπεριλαμβανομένου ένα Q&A με την LP, φωτογραφίες και βίντεο από τις πρόβες για το event και πολλά άλλα. Επιπλέον, θα υπάρχουν διαθέσιμα  VIP All Access Passes πακέτα μαζί με το συλλεκτικό μπλουζάκι της συναυλίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ... στην Ελληνική Αστυνομία!

Πανελλαδικές 2020: Ποια είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος - Πώς θα συμπληρώσετε το μηχανογραφικό

Δεν ανοίγουν σήμερα τα σύνορα με την Αλβανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης