Τι «παίζει» σήμερα;

Θεατρικές παραστάσεις, ταινίες και εκθέσεις

Ταινια
Μετά την επιτυχία των παραστάσεων για δυο σεζόν στην Αθήνα, «O Τζόνι πήρε το όπλο του», το αντιπολεμικό αριστούργημα του Ντάλτον Τράμπο συνεχίζει την πορεία του και αυτό το καλοκαίρι, με πρώτο σταθμό την Ηλιούπολη. Δημοτικό Θέατρο «Δ.Κιντής», στις 21,00.

O Βlend Mishkin συναντά τη Sugahspank και τον BNC στη νέα Ταράτσα του Gazarte, για να μας παραπλανήσουν με ήχους από Τζαμάικα! Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 34, Γκάζι. Στις 21.30.

Το θερινό θέατρο Λαμπέτη εγκαινιάζει την καλοκαιρινή θεατρική περίοδο με την κωμωδία του Γιώργου Ηλιόπουλου, «Πως να καταστρέψετε την ζωή σας» Θέατρο Λαμπέτη, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 106, Αθήνα. Στις 21.30.

Ζωγραφικές διαδρομές στην παιδική φαντασία σε περίοδο δυσοίωνων συγκυριών παρουσιάζει το Ίδρυμα Β. & Ε. Γουλανδρή στον όροφο των περιοδικών του εκθέσεων. Μουσείο Β. & Ε. Γουλανδρή Ερατοσθένους 13, Αθήνα . Από 10.00 έως 20,00.

Κλείσιμο
Η ταινία του Τζορτζ Λούκας «American Graffiti», με τους Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Ρον Χάουαρντ, Πολ Λε Ματ, Κάντι Κλαρκ και Χάρισον Φορντ, προβάλλεται στο πλαίσιο του Athens Open Air Film Festival . Drive -In Λυκαβηττού. Στις 21.30
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης