Πάνος Χατζηκουτσέλης: Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν με μια γιορτή

Πάνος Χατζηκουτσέλης: Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν με μια γιορτή

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στο Θέατρο «Χυτήριο»

Χατζηκουτσελης
Τη μνήμη του αγαπημένου ηθοποιού Πάνου Χατζηκουτσέλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο, θα τιμήσουν οι φίλοι του - καλλιτέχνες. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι δεν μπόρεσαν να τον αποχαιρετήσουν εξαιτίας των έκτακτων μέτρων για το κορωνοϊό, αποφάσισαν να διοργανώσουν μια βραδιά αφιερωμένη σε εκείνον, την Τετάρτη 24 Ιουνίου, στο Θέατρο «Χυτήριο».

Πάνος Χατζηκουτσέλης - Αχ Μαρία 1986


«Είναι 3 μήνες και 4 ημέρες, που έφυγε από κοντά μας, ο Πάνος Χατζηκουτσέλης . Όλοι εμείς που τον αγαπήσαμε και ζήσαμε κοντά του, τιμούμε την μνήμη του, με μια αφιερωματική βραδιά, γεμάτη τραγούδια… , γιατί έτσι του άρεσε… Κρατώντας όλους τους κανόνες και τις αποστάσεις για την προστασία της υγείας μας, ευλαβικά! Με πρωτεργάτη την ανιψιά του και στήριγμα του Πάνου τα τελευταία χρόνια Αση Χατσηκουτσέλη και οι κοντινοί του φίλοι, όπως ο Άγγελος Πυριόχος, ο Σπύρος ο Θεοδόσης και η Κατερίνα Μαντέλη αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια βραδιά με τραγούδια, κείμενα του και βίντεο με χαρακτηριστικές σκηνές της καριέρας του» σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους.

Κλείσιμο
Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης και φίλος του Άγγελος Πυριόχος ενώ για την ιδιαίτερη προσωπικότητα και το ταλέντο του θα μιλήσουν οι Γιάννης Ζουγανέλης, ο Χρήστος Βαλαβανίδης, η Ελένη Γερασιμίδου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Βάσια Παναγοπούλου, η Ασπασία Κράλλη, ο Αντώνης Ξένος, ο Σπύρος ο Θεοδόσης, η Κατερίνα Μαντέλη, η Αση Χατζηκουτσέλη κ.α.

Από την αποαχαιρετιστήρια αυτή βραδιά δεν θα λείψει το τραγούδι. Η Ελένη Δήμου, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Πένυ Ξενάκη και η Μαρία Κανελλοπούλου θα ερμηνεύσουν αγαπημένα του κομμάτια, υπό την συνοδεία κιθάρας ,της μουσικού και συνθέτριας Αρετής Κοκκίνου, ενώ κείμενα που ο ίδιος έχει γράψει.

Η είσοδος, μαζί με πότο, θα κοστίζει 10 ευρώ. Τα χρήματα που θα συγκεντρώθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ) εκπληρώνοντας έτσι μια επιθυμία την οποία είχε εκφράσει ο ίδιος. Όσοι επιθυμούν να δώσουν το παρών στην θα πρέπει να κάνουν κράτηση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η 35χρονη - Δεν είπε κουβέντα στον ανακριτή

Ο χάρτης του Time που αποθεώνει την Ελλάδα: Η εκπρόσωπος της Ευρώπης που αντιμετώπισε τον κορωνοϊό

Υπόθεση Μαντλίν: Ο Γερμανός θεωρείται ύποπτος και για τον βιασμό και τη δολοφονία 13χρονου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης