«Φοβόμαστε κι ακούγαμε/ Του εσπερινού τα λόγια/ Στις έξι που κουρδίζαμε/ Της λύπης τα ρολόγια./Και συ σαν φίλος κι αδερφός/ Για πόλεμο μιλούσες/ Μέσ’ την αλήθεια σου έσκυβες/ Και μας παρηγορούσες»: Οι παραπάνω στίχοι είναι γραμμένοι από τον Γιάννη Ξανθούλη και αναφέρονται στον Σωτήρη Τσιόδρα. Γι' αυτό και τιτλοφορείται «Η Μπαλάντα του κυρίου Τσιόδρα».
Πρόκειται για ένα τραγούδι, σε μουσική Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, που θα ερμηνεύει ο Τάκης Ζαχαράτος κατά την διάρκεια του νέου κύκλου παραστάσεών του, με τίτλο «Έλα μια βόλτα», που θα ξεκιήσουν στις 15 Ιουλίου, στο «Άλσος».
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι ίδιοι είναι «ένα τραγούδι - ύμνος, στα αισθήματα και τα συναισθήματα μας, στους μεγάλους και τους μικρούς ήρωες της δύσκολης καθημερινότητας μας».
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.