«Άγαμοι Θύται»: Επιστρέφουν με...Ντόναλντ Τραμπ

«Άγαμοι Θύται»: Επιστρέφουν με...Ντόναλντ Τραμπ

Δημιουργικοί, καυστικοί, φρέκοι, προσαρμοστικοί σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας οι «Άγαμοι Θύται» παρουσιάζουν την πραγματικότητα που βιώνουμε επί τρεις ολόκληρες δεκαετίες

Αγαμοι_Θυται

Μετά την επιτυχία που σημείωσαν τα τρία πρώτα επεισόδια που ανέβασαν στο νέο τους κανάλι στο YouTube οι «Άγαμοι Θύται» ξαναχτυπούν! Επιστρέφουν με ένα νέο, ξεκαρδιστικό επεισόδιο αφιερωμένο στον πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ και στον ανορθόδοξο τρόπο με τον οποίο…πολεμά την πανδημία του κορωνοϊού. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουν δε στις παγκόσμιας πρωτοτυπίας ιδέες του σχετικά με τη χρήση της χλωρίνης και των αντισηπτικών!

Με τα μάτια της γιαγιάς - Επεισόδιο 4 - "Μην ακούς τον Τραμπ"

Δημιουργικοί, καυστικοί, φρέκοι, προσαρμοστικοί σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας οι «Άγαμοι Θύται» παρουσιάζουν, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, την πραγματικότητα που βιώνουμε επί τρεις ολόκληρες δεκαετίες. Μέσα από κείμενα χιουμοριστικά και έξυπνα, τα οποία όμως αποκαλύπτουν σκληρές αλήθειες, συνδυασμένα πάντα με τις απαραίτητες δόσεις μουσικής.

 Πώς θα μπορούσαν λοιπόν να απουσιάζουν από τον δημόσιο σχολιασμό αυτής της πρωτοφανούς παγκόσμιας συγκυρίας; Κι αφού αναγκάστηκαν, όπως όλοι μας, να κλειστούν στο σπίτι, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αποφάσισαν να δουλέψουν από εκεί και να μάς παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της καλλιτεχνικής καραντίνας τους μέσα από το διαδίκτυο «Άγαμοι Θύται – Agamoi Thitai Channel».

Με τα μάτια της γιαγιάς - Επεισόδιο 3 - "La Πάσχα de Papel"
Κλείσιμο

 Πρωταγωνίστρια, βεβαίως, σε όλα τα νέα επεισόδια είναι η αγαπημένη «γιαγιά», κατά κόσμον Ιεροκλής Μιχαηλίδης, που διηγείται ιστορίες καθημερινής τρέλας έτσι όπως εκείνη τις εισπράττει και τις βιώνει. Μετά τις οδηγίες για το φετινό, ιδιαίτερο Πάσχα, το «I Love Tsiodras», το απολύτως επίκαιρο «La Πάσχα de Papel», έρχεται το «Μην ακούτε τον Τραμπ». Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε το!

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μάριος Τόκας: 12 χρόνια χωρίς τον συνθέτη της «Εθνικής μας Μοναξιάς»

Θεόδωρος Κουρεντζής: Ο μαέστρος - ροκ σταρ έρχεται στο σαλόνι μας...

Αμφίπολη: Η Λίνα Μενδώνη ζητά επίσπευση των εργασιών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης