Νέα Kia Xceed, Renault Clio και Škoda  Scala : Η επέλαση των μικρομεσαίων

Νέα Kia Xceed, Renault Clio και Škoda  Scala : Η επέλαση των μικρομεσαίων

Αναλύουμε και δοκιμάζουμε σε Ελλάδα και εξωτερικό τρία μικρομεσαία μοντέλα που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια σε  διαφορετικές αλλά πολύ ανταγωνιστικές κατηγορίες.

CAR
Το νέο Kia Xceed είναι ένα CUV με μήκος 4.395 mm που υπόσχεται όσα προσφέρουν τα μεγαλύτερα, παραδοσιακά SUV, εντός όμως ενός σπορ και καλαίσθητου περιτυλίγματος.
Πρώτη δοκιμή στην Ελλάδα για το Škoda  Scala. Αν το Superb είναι σήμερα η αστραφτερή βιτρίνα της Škoda και τα Octavia, Karoq και Kodiaq συνεισφέρουν στην εμπορική επιτυχία της, τότε το μικρομεσαίο Scala αποτελεί το επιστέγασμα μιας μακροχρόνιας πορείας προς την καθιέρωση.

Για το νέο Renault Clio χρειάστηκε να ταξιδέψουμε μέχρι την Πορτογαλία, αλλά άξιζε τον κόπο. Εξι χρόνια, λοιπόν, μετά το λανσάρισμα της τέταρτης γενιάς, η οποία πούλησε σχεδόν 2,6 εκατομμύρια μοντέλα, το νέο Clio δεν έχει το άγχος για το αν θα πάρει τον ρόλο του βασικού πρωταγωνιστή στην παράσταση της Renault. Εχει όμως το άγχος να παραμείνει στην κορυφή της κατηγορίας. Και ο δρόμος που ακολουθείται είναι και πάλι ο ίδιος: έμφαση πρώτα απ’ όλα στη σχεδίαση, καταιγισμός από ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

Διαβάστε αναλυτικά για τα τρία μικρομεσαία μοντέλα που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στο CAR που κυκλοφορεί την Κυριακή 14/7 δωρεάν, μαζί με το Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης