Το πρώτο βίντεο της BMW 1 M Coupe!

Το πρώτο βίντεο της BMW 1 M Coupe!

Για να μας βάλει… στην πρίζα η BMW έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο βίντεο της ισχυρότερης έκδοσης της σειράς 1. Για την ακρίβεια η σειρά 1 Μ Coupe θα είναι η μικρότερη M έκδοση που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Γιατί όχι Μ1;

Το πρώτο βίντεο της BMW 1 M Coupe!
Για να μας βάλει… στην πρίζα η BMW έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο βίντεο της ισχυρότερης έκδοσης της σειράς 1. Για την ακρίβεια η σειρά 1 Μ Coupe θα είναι η μικρότερη M έκδοση που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Γιατί όχι Μ1; Σύμφωνα με τους γερμανούς η νέα έκδοση θα ακολουθήσει τη νέα ονοματολογία όπως συμβαίνει με τις εκδόσεις Χ5 Μ και Χ6 Μ. Οι πρώτες μας πληροφορίες λένε πως η νέα Μ θα αποδίδει 335 PS με το εξακύλινδρο μοτέρ της Ζ4, δίχως όμως να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο και επίσημα.
Το βίντεο, πάντως, έχει γυριστεί πρόσφατα ενώ αυτές τις μέρες δημοσιογράφοι από την Γερμανία και την Αυστρία μπαίνουν σαν συνεπιβάτες δίπλα στους δοκιμαστές της BMW στην πίστα του Ascari, στην Ισπανία. Τα πρώτα στοιχεία για την 1 M Coupe θα δοθούν μερικές μέρες πριν τα Χριστούγεννα ενώ οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από το νέο έτος. Μέχρι τότε θα έχουμε να πούμε περισσότερα.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης