Video: Η νέα Maserati Quattroporte στο Μπαλόκο!

Video: Η νέα Maserati Quattroporte στο Μπαλόκο!

Eνα video από τις νυχτερινές δοκιμές της νέας Quattroporte στην πίστα του Μπαλόκο, στη βόρεια Ιταλία, έδωσε στη δημοσιότητα η Maserati. Το video έχει ληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο και δείχνει το ιταλικό sedan επιδόσεων με ελάχιστο καμουφλάζ. 

Video: Η νέα Maserati Quattroporte στο Μπαλόκο!
Eνα video από τις νυχτερινές δοκιμές της νέας Quattroporte στην πίστα του Μπαλόκο, στη βόρεια Ιταλία, έδωσε στη δημοσιότητα η Maserati. Το video έχει ληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο και δείχνει το ιταλικό sedan επιδόσεων με ελάχιστο καμουφλάζ. Η Quattroporte θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Ντιτρόιτ και είναι πρώτο από τα τρία νέα μοντέλα που θα λανσάρει η ιταλική εταιρεία μέχρι το 2015.

Θα διατίθεται με δύο κινητήρες, V6 και V8, εκ των οποίων ο πρώτος θα μπορεί να συνδυαστεί και με τετρακίνηση. Βασικός κινητήρας για το πισωκίνητο sedan είναι ο 3λιτρος twin turbo V6, με μέγιστη ισχύ 410 PS και ροπή 56,1 kgm. 
Κλείσιμο
Κορυφαία επιλογή είναι ο 3.8 V8, επίσης με διπλό turbo, ισχύος 530 PS και 72,4 kgm ροπής. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της ZF.

Η νέα Quattroporte χρειάζεται 4,7 sec για να φθάσει τα 100 km/h, έχοντας το V8 κάτω από το καπό της. Η τελική της ταχύτητα είναι 307 km/h και καταναλώνει σε μεικτό κύκλο 11,8 lt/100km (274 g/km). 

H V6 έκδοση επιταχύνει στα 100 km/h σε 4,9 sec με 4×4 και σε 5,1 sec με κίνηση στον πίσω άξονα, ενώ αγγίζει σε τελική ταχύτητα τα 285km/h. 
Η μέση κατανάλωση είναι και στις δύο περιπτώσεις 10,5 lt/100 km, με μικρή απόκλιση στους ρύπους (244 g/km για το αυτοκίνητο με κίνηση στον πίσω άξονα έναντι 246 για το τετρακίνητο).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης