Εξοικονομήστε καύσιμο!

Εξοικονομήστε καύσιμο!

Το θέμα που απασχολεί πρωτίστως τη συντριπτική πλειοψηφία κατόχων – χρηστών ιδιωτικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα σήμερα είναι φυσικά η κατανάλωση. Με την τιμή της βενζίνης να ανεβαίνει κατά μισό ευρώ ή 40% από το Μάρτιο του 2010 και το εισόδημα να συρρικνώνεται αντίστοιχα λογικά είναι να έχει μειωθεί η ζήτηση στα πρατήρια...

Εξοικονομήστε καύσιμο!
Το θέμα που απασχολεί πρωτίστως τη συντριπτική πλειοψηφία κατόχων – χρηστών ιδιωτικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα σήμερα είναι φυσικά η κατανάλωση.
Με την τιμή της βενζίνης να ανεβαίνει κατά μισό ευρώ ή 40% από το Μάρτιο του 2010 και το εισόδημα να συρρικνώνεται αντίστοιχα λογικό είναι να έχει μειωθεί η ζήτηση στα πρατήρια.
Όπως αποκάλυψε στο Ράδιο 9 και στην εκπομπή Men+Speed
Κλείσιμο
ο πρόεδρος βενζινοπωλών Ελλάδος, Μιχάλης Κιούσης η πτώση στα έσοδα του κράτους από τη πώληση βενζίνης φτάνει το 17%.

Με αυτά ως δεδομένα αρκετοί είναι αυτοί που έχουν στραφεί στο υγραέριο ενώ σίγουρα οι υποψήφιοι αγοραστές νέων αυτοκινήτων (70% κάτω είναι η αγορά αυτοκινήτου) εξέλαβαν ως θετικό νέο την απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο η Coral παρουσίασε ένα νέο προϊόν στα πρατήρια Shell το Fuel Save. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της εταιρείας:
«…H νέα Shell Fuel Save Unleaded είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθά στην εξοικονόμηση έως και 1 λίτρου σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ. Οι επιστήμονες της Shell ανέπτυξαν Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου – Shell Efficiency Improvers σχεδιασμένα να βοηθούν στη μείωση της απώλειας ενέργειας που προκύπτει από την τριβή και τη συσσώρευση ιζημάτων στο σύστημα καυσίμου, με αποτέλεσμα το νέο πρωτοποριακό καύσιμο να βοηθά στην εξοικονόμηση καυσίμου σε κάθε γέμισμα. Παράλληλα, το νέο πετρέλαιο κίνησης Shell FuelSave Diesel είναι επιστημονικά σχεδιασμένο να έχει πιο γρήγορη ανάφλεξη και αποτελεσματικότερη καύση από το απλό πετρέλαιο κίνησης. Περιλαμβάνει ειδικά απορρυπαντικά συστατικά τα οποία κρατούν τα μπεκ ψεκασμού καθαρά και αποτρέπουν τη συσσώρευση ιζημάτων στον κινητήρα του αυτοκινήτου, βοηθώντας έτσι στη μείωση κατανάλωσης καυσίμου».

Τα νέα αυτά καύσιμα διατίθενται ήδη στα πρατήρια Shell.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης