Diesel: BMW σειρά 5 με κατανάλωση 4,5 lt!

Diesel: BMW σειρά 5 με κατανάλωση 4,5 lt!

Η BMW δημιούργησε νέες εκδόσεις για τη σειρά 5. Η πιο σημαντική από αυτές ονομάζεται «EfficientDynamics Edition» (EDE) και έχει έντονα οικολογικό χαρακτήρα. Εφοδιάζεται με έναν κινητήρα πετρελαίου 2,0 lt ο οποίος αποδίδει 184 PS και έχει μέγιστη ροπή 38,7 kgm...

Diesel: BMW σειρά 5 με κατανάλωση 4,5 lt!
Η BMW δημιούργησε νέες εκδόσεις για τη σειρά 5. Η πιο σημαντική από αυτές ονομάζεται «EfficientDynamics Edition» (EDE) και έχει έντονα οικολογικό χαρακτήρα. Εφοδιάζεται με έναν κινητήρα πετρελαίου 2,0 lt ο οποίος αποδίδει 184 PS και έχει μέγιστη ροπή 38,7 kgm.
Με αυτό το μοτέρ η συγκεκριμένη έκδοση (και με τη βοήθεια διάφορων τεχνολογιών όπως σύστημα Start/Stop μακριά τελική σχέση μετάδοσης, αεροδυναμικές ζάντες κ.ά.) έχει μικτή κατανάλωση μόλις 4,5 lt/100 km και οι εκπομπές ρύπων δεν υπερβαίνουν τα 119 g/km! Παράλληλα, οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές (0-100 km/h σε 8,2 sec. Τελική ταχύτητα 231 km/h).
Οι άνθρωποι της BMW ανακοίνωσαν επίσης τη δημιουργία της έκδοσης 520i με δίλιτρο κινητήρα 184 PS, καθώς και την έκδοση 528i, η οποία φορά κινητήρα 245 ίππων. Και οι δύο αυτές εκδόσεις θα διακρίνονται για τις υψηλές τους επιδόσεις και την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης