Ράικονεν: Το WRC με βελτίωσε σαν οδηγό

Ράικονεν: Το WRC με βελτίωσε σαν οδηγό

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής F1, Κίμι Ράικονεν μιλώντας για την πρώτη του χρονιά στο WRC όπου αγωνίστηκε στους 12 από τους 13 αγώνες με μια Citroen C4 WRC...

Ράικονεν: Το WRC με βελτίωσε σαν οδηγό
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής F1, Κίμι Ράικονεν μιλώντας για την πρώτη του χρονιά στο WRC όπου αγωνίστηκε στους 12 από τους 13 αγώνες με μια Citroen C4 WRC τόνισε: «Σίγουρα βελτιώθηκα ως οδηγός φέτος. Οι αγώνες ράλι είναι πολύ πιο δύσκολοι απ’ ότι αυτοί της F1, τουλάχιστον για μένα. Εάν μπορείς να οδηγήσεις γρήγορα σε κάποιους από τους δρόμους που οδηγήσαμε πέρυσι τότε μπορείς να πας γρήγορα παντού».

Μιλώντας για την πιθανότητα επιστροφής του στη F1, ο Ράικονεν ξεκαθάρισε
Κλείσιμο
:
«Φυσικά το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση να εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα. Όμως δε με έχει απασχολήσει σοβαρά γιατί δε μου έλειψε καθόλου η F1, φέτος. Αναρωτιόμουν αν θα μου λείψει αλλά τελικά δε το σκέφτηκα καθόλου. Αντίθετα στα ράλι όσα έζησα ήταν όσα περίμενα να ζήσω. Υπήρξαν καλές και κακές στιγμές και δυσκολεύτηκα αρκετά αλλά έμαθα πολλά. Μου θύμισε τα πρώτα βήματα της καριέρας μου στους αγώνες πίστας και τότε είχα ανάλογα συναισθήματα» κατέληξε ο 31χρονος Φινλανδός που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει φέτος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης