Αυτό είναι το αγωνιστικό αυτοκίνητο της Mini!

Αυτό είναι το αγωνιστικό αυτοκίνητο της Mini!

Την είσοδο της στο πρωτάθλημα WRC ανακοίνωσε η ΜΙΝΙ αποκαλύπτοντας το σχέδιο του αγωνιστικού αυτοκινήτου της! Το μοντέλο που θα εκπροσωπήσει την γερμανική εταιρία στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι είναι το τετρακίνητο Countryman...

Αυτό είναι το αγωνιστικό αυτοκίνητο της Mini!
Την είσοδο της στο πρωτάθλημα WRC ανακοίνωσε η ΜΙΝΙ αποκαλύπτοντας το σχέδιο του αγωνιστικού αυτοκινήτου της! Το μοντέλο που θα εκπροσωπήσει την γερμανική εταιρία στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι είναι το τετρακίνητο Countryman που εξελίσσεται ήδη από τη βρετανική Prodrive (την ομάδα της Subaru πριν την αποχώρησή της από το WRC το 2008) της οποίας οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Banbury.

Η πρώτη εμφάνιση του Countryman WRC, θα γίνει τέσσερις αγώνες αφότου ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος, τον Μάιο, στο ράλι Σαρδηνίας. Το αγωνιστικό ΜΙΝΙ θα εξοπλίζεται με 1.600άρι turbo κινητήρα ενώ οι πρώτες δοκιμές θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο. Αναφορικά με την σύνθεση των οδηγών το μόνο όνομα που επικρατεί είναι αυτό του Νορβηγού Mads Ostberg που συμμετείχε στο περσινό πρωτάθλημα με Subaru Impreza WRC.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης