Το ανανεωμένο Range Rover Sport

Το ανανεωμένο Range Rover Sport

Μετά την πρόσφατη αναβάθμιση του Discovery 4, η Land Rover έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με την καινούρια έκδοση του Range Rover Sport. Το βρετανικό μοντέλο απέκτησε αναβαθμισμένο κινητήρα πετρελαίου 3,0 lt, ο οποίος αποδίδει...

Το ανανεωμένο Range Rover Sport
Μετά την πρόσφατη αναβάθμιση του Discovery 4, η Land Rover έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με την καινούρια έκδοση του Range Rover Sport. Το βρετανικό μοντέλο απέκτησε αναβαθμισμένο κινητήρα πετρελαίου 3,0 lt, ο οποίος αποδίδει 10 ίππους παραπάνω (256 PS) κι έχει μειωμένη κατανάλωση (7,3 lt/100 km) και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων (230 g/km).
Ο αναβαθμισμένος κινητήρας συνδυάζεται με νέο κιβώτιο οκτώ σχέσεων της ZF, το οποίο έχει και paddles αλλαγής ταχυτήτων πίσω από το τιμόνι.
Εξωτερικά το ανανεωμένο Range Rover Sport διαθέτει νέα χρώματα και ανασχεδιασμένη πίσω πόρτα. Στο εσωτερικό του έχουν τοποθετηθεί νέες επενδύσεις και το σύστημα ψυχαγωγίας έχει αναβαθμιστεί και πλέον περιλαμβάνει νέα οθόνη αφής επτά ιντσών.
Επίσης, η μικρότερη έκδοση του Range Rover Sport, με τον κινητήρα πετρελαίου 211 ίππων, έχει ελαφρώς χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Η κορυφαία έκδοση των 510 PS δεν έχει υποστεί καμία μηχανική αλλαγή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης