Αποχωρεί η Daihatsu από την ευρωπαϊκή αγορά

Αποχωρεί η Daihatsu από την ευρωπαϊκή αγορά

Οριστική είναι η απόφαση της Daihatsu να αποσυρθεί από την ευρωπαϊκή αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάκιστη εμπορική της πορεία στην Ευρώπη, οδήγησε τους Ιάπωνες σε αυτή την απόφαση.

Αποχωρεί η Daihatsu από την ευρωπαϊκή αγορά
Οριστική είναι η απόφαση της Daihatsu να αποσυρθεί από την ευρωπαϊκή αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάκιστη εμπορική της πορεία στην Ευρώπη, οδήγησε τους Ιάπωνες σε αυτή την απόφαση. Είναι χαρακτηριστικό πως το 2010 η Daihatsu πούλησε 19.300 αυτοκίνητα, όταν το το 2007 είχε πουλήσει 58.600.

Ενας από τους λόγους αποχώρησης βέβαια είναι και η ισχυροποίηση του γιεν απέναντι στο ευρω που έχει ως συνέπεια τα αυτοκίνητά της να είναι ιδιαίτερα ακριβά, ενώ και οι αυστηρές προδιαγραφές που έχει θέσει η Ε.Ε. στις εκπομπές ρύπων, έχει καταστήσει ασύμφορη την Ευρώπη για την Daihatsu…

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την Ελληνική αντιπροσωπία «…η παροχή υπηρεσιών service και ανταλλακτικών θα συνεχίσει για όσο χρονικό διάστημα χρειασθεί για την πλήρη κάλυψη  όλων των κατόχων αυτοκινήτων Daihatsu παλαιών και νέων. Οι όροι εγγύησης και service δεν αλλάζουν και θα συνεχίσουν να παρέχονται».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης