Νέοι μικροί turbo κινητήρες για το θηριώδες Nissan X-Trail!

Νέοι μικροί turbo κινητήρες για το θηριώδες Nissan X-Trail!

Αλλαγές στη γκάμα των κινητήρων για το Χ-Τrail ετοιμάζει η Nissan, με το 1.300άρι βενζινοκίνητο turbo να είναι το καλό νέο για τους υποψήφιους αγοραστές του μοντέλου.

xtrail

Οι νέες επιλογές σε ό,τι έχει κάνει με τους κινητήρες του Nissan X-Trail, αφορούν εξίσου όσους θέλουν diesel και βενζίνη. Η νέα πρόταση στην οικογένεια των διαθέσιμων κινητήρων diesel, είναι με χωρητικότητα 1,7 λίτρων και απόδοση 150 ίππων, με μέγιστη τιμή ροπής τα 34,7 kgm. Το μοτέρ αυτό συνδυάζεται με τόσο με την προσθιοκίνητη όσο και με την τετρακίνητη έκδοση και θα αντικαταστήσει το γνωστό 1.600άρι μοτέρ με τους 130 ίππους.

Στους βενζινοκινητήρες και πάλι ο 1,6 είναι αυτός που αντικαθίσταται, αυτή τη φορά από τον νεότερο 1,3 λίτρων turbo που τον έχουμε γνωρίσει από το Nissan Qashqai. Το X-Trail θα λάβει την πιο ισχυρή έκδοση του κινητήρα αυτού με 160 ίππους και 27,5 kgm ροπής, προσφέροντας πολύ καλές επιδόσεις και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου / ρύπους σε σχέση με τον προηγούμενο 1.600άρη.

Η έκδοση με τον 1.300άρη turbo DIG-T των 160 ίππων του X-Trail θα συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο, DCT κιβώτιο της Nissan και θα είναι μόνο προσθιοκίνητη. Φυσικά, το νέο μοτέρ πληροί το νεότερο πρότυπο ρύπων Euro 6d-TEMP.

Ως προς το πότε θα δούμε το Nissan X-Trail με τους νέους αυτούς κινητήρες στην ελληνική αγορά, αυτό αναμένεται να συμβεί μέχρι τέλος του μήνα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης