Τι θα δείξει η Mitsubishi στη Γενεύη

Τι θα δείξει η Mitsubishi στη Γενεύη

Το Mitsubishi Engelberg Tourer και το 2020 ASX compact SUV θα κάνουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στην Έκθεση. Το νέο L200 pickup ενός τόνου, θα κάνει την πρώτη Ευρωπαϊκή του εμφάνιση.

ASX_MY20_01

Επιπλέον, η MMC θα παρουσιάσει μία νέα υπηρεσία που ονομάζει "DENDO DRIVE HOUSE (DDH)", με λύσεις για τον περιορισμό του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής και την αντιμετώπιση των υψηλότερων ενεργειακών απαιτήσεων. Αυτό το ενεργειακό οικοσύστημα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να παράγουν, να αποθηκεύουν και να μοιράζουν αυτόματα την ενέργεια μεταξύ αυτοκινήτου και σπιτιού. Το πακέτο, που ονομάζεται Dendo και σημαίνει “ηλεκτρικό” στα Ιαπωνικά, είναι ένα σύστημα που αποτελείται από ηλιακούς συλλέκτες (φωτοβολταϊκά), έναν αμφίδρομο φορτιστή που χρησιμοποιεί τεχνολογία Vehicle-to-Home (V2H), έναν οικιακό συσσωρευτή και το Mitsubishi PHEV.

 

To νέο L200 έχει εξελιχθεί ως το Απόλυτο Sport Utility Truck. Κύρια χαρακτηριστικά: δυναμική σχεδίαση που περιλαμβάνει μία εξελιγμένη φυσιογνωμία DYNAMIC SHIELD της MMC, σύστημα 4WD με βελτιωμένες επιδόσεις παντός εδάφους και χρήση προηγμένων τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας. Στη αντοχή και αξιοπιστία του L200 για επαγγελματική χρήση προστίθενται βελτιώσεις στην άνεση και ποιότητα κύλισης για ιδιώτες πελάτες.

 

Η MMC θα παρουσιάσει το σύστημα "DENDO DRIVE HOUSE (DDH)" σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Η επίδειξη του DDH για γίνει με κατανοητό τρόπο, για να αντιληφθούν οι πελάτες πώς μπορούν να μειώνουν τους λογαριασμούς ρεύματος και το κόστος καυσίμων και να δημιουργούν ένα απόθεμα ενέργειας για έκτακτες ανάγκες, αλλά και ένα πιο βιώσιμο ηλεκτρικό δίκτυο. Μία ακόμα τεχνολογική επίδειξη του Mitsubishi Connect θα κάνει η MMC για τους επισκέπτες Έκθεσης, ώστε να μάθουν από πρώτο χέρι πώς το σύστημα ενημέρωσης / ψυχαγωγίας Smartphone-link Display Audio (SDA) μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες ασφάλειας, συντήρησης και ψυχαγωγίας με απλή σύνδεση ενός smartphone και άλλων συσκευών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης