Είσαι και εσύ… εθισμένος στις προσφορές;

Είσαι και εσύ… εθισμένος στις προσφορές;

Αν κυνηγάς τις εκπτώσεις και ευχαριστιέσαι να κάνεις αγορές δίνοντας λιγότερα χρήματα από την αρχική αξία των επιλογών σου, μάθε την προσφορά της εβδομάδας

business-comfort-comfortable-920382
Δεν χόρτασες τις προσφορές της Black Friday; Δεν σου έφτασε ο χρόνος ούτε τη Cyber Week που ακολούθησε; Είσαι εθισμένος στις αγορές με χαμηλές τιμές; Μπορείς ακόμα να εξοικονομήσεις χρήματα και αυτές τις γιορτές να κάνεις ένα σημαντικό δώρο στον εαυτό σου.

Οι Έλληνες, άλλωστε, ψάχνουν τις προσφορές πια για να ψωνίσουν, στοιχείο που αποτυπώνεται και στις έρευνες για τη συμπεριφορά των καταναλωτών. Θέλουν να εξοικονομούν χρήματα από την αξία των αγορών τους, κυνηγούν τις εκπτώσεις, ρωτούν γι’ αυτές και ανάλογα προσαρμόζουν τις εξατομικευμένες ανάγκες τους. Αν λοιπόν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των καταναλωτών που δηλώνουν φαν των έξυπνων αγορών, σου παρουσιάζουμε δύο προσφορές που «τρέχουν» μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας και εσύ αποφασίζεις αν θα κάνεις κίνηση-ματ στη δελεαστική σκακιέρα των προσφορών.

Η πρώτη αφορά στην ασφάλεια του αυτοκινήτου σου και στη δυνατότητα να «καλπάζεις» στους δρόμους καλύπτοντας την αστική ευθύνη που φέρεις ως οδηγός. ‘Έχει μεγάλη σημασία να είσαι καλυμμένος όσο διανύεις το ένα χιλιόμετρο μετά το άλλο. Αλλά ακόμα μεγαλύτερη σημασία έχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που θα επιλέξεις να είναι πραγματικά χρήσιμο, να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και κυρίως στο βαλάντιό σου. Το τοπίο ξεκαθαρίζει με ένα κλικ στο www.anytime.gr. Εκεί θα βρεις τρεις επιλογές για κάθε τύπο ασφάλισης αυτοκινήτου που επιθυμείς ως οδηγός και την προσφορά του 50% σε όποιο πακέτο επιλέξεις. Έχεις να αποφασίσεις ανάμεσα στο:

-Basic: Πρόκειται για τη σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

Κλείσιμο
-Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

-Το Value: Την ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε εσένα που θέλεις την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Η προσφορά του 50% δεν τελειώνει εδώ. Επεκτείνεται και στην ασφάλιση της κατοικίας και προσφέρεις επίσης ολοκληρωμένες επιλογές για την προστασία του σπιτιού σου. Σε αυτή την κατηγορία θα βρεις το πακέτο «Economic» το οποίο καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε όσους έχουν στεγαστικό δάνειο. Είναι το βασικό πακέτο ασφάλισης που απαιτούν οι τράπεζες.

Το Value, το οποίο καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε όσους έχουν στεγαστικό δάνειο αλλά η τράπεζα απαιτεί επιπλέον καλύψεις (διαρροή/θραύση σωληνώσεων, καιρικά φαινόμενα κ.α.)

Το Premium, που καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας και απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασφαλίσουν το σπίτι τους για κάθε κίνδυνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης