VW T-Cross: Νέο compact SUV

VW T-Cross: Νέο compact SUV

H VW δίνει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για το επερχόμενο μικρό SUV μοντέλο της, το οποίο θα αποκαλυφθεί το Φθινόπωρο.

T-Cross

Το T-Cross θα αποτελέσει το μικρότερο SUV μοντέλο στην γκάμα της VW και έτσι θα τοποθετηθεί κάτω από το νέο T-Roc. Σήμερα η φίρμα δημοσιεύει τις πρώτες εικόνες του αυτοκινήτου με καμουφλάζ και μας αποκαλύπτει ορισμένα ακόμη στοιχεία του.  Ως προς τις διαστάσεις του γερμανικού SUV, το μήκος του τοποθετείται στα 4.107 χλστ. (ύψος 1.558 χλστ.) όντας 5,4 εκατοστά μικρότερο από το Polo (θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα MQB A0 και θα είναι αποκλειστικά 2κίνητο).

Παρόλο που δεν έχουμε στη διάθεσή μας κάποια εικόνα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου περιμένουμε πολλές ομοιότητες με το T-Roc, δυνατότητες εξατομίκευσης στον τομέα της αισθητικής και αρκετές τεχνολογίες συνδεσιμότητας. Παράλληλα, οι Γερμανοί υπόσχονται υψηλά επίπεδα ευρυχωρίας και πρακτικές λύσεις (χώρος αποσκευών στα 385 λίτρα και στάνταρ πίσω συρόμενο κάθισμα).  Στους κινητήρες η VW θα προσφέρει στο T-Cross 3 μοτέρ βενζίνης, τον 1.000άρη 3κύλινδρο TSI με 95 και 115 ίππους, καθώς και τον 1.500άρη TSI των 150 ίππων. Διαθέσιμος θα είναι και ο 1.600άρης diesel με 95 άλογα.

Περισσότερα στοιχεία για το μοντέλο θα έχουμε στη διάθεσή μας το Φθινόπωρο, όπου αναμένουμε και την επίσημη παρουσίασή του.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης