VW Touareg με σύστημα Night Vision

VW Touareg με σύστημα Night Vision

H VW μας παρουσιάζει τις τεχνολογίες του νέου Touareg. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και στο σύστημα Night Vision.

tuareg
To λανσάρισμα της νέας γενιάς του Touareg ξεκινά στην ευρωπαϊκή αγορά και η γερμανική φίρμα συνεχίζει να μας παρουσιάζει τις τεχνολογίες που διαθέτει το μοντέλο. Έτσι, στα highlights του αυτοκινήτου συμπεριλαμβάνεται και το σύστημα Night Vision. Το συγκεκριμένο διαθέτει θερμική κάμερα που μπορεί να ανιχνεύει αντικείμενα έως και 130 μέτρα μπροστά από το αυτοκίνητο. Η απεικόνιση του αντικειμένου σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού γίνεται στην πλήρως ψηφιακή οθόνη. Σε περιπτώσεις ύπαρξης κινδύνου ο οδηγός ειδοποιείται από τα συστήματα του αυτοκινήτου.

tu02


Στο νέο Touareg η Volkswagen παρουσιάζει για πρώτη φορά το Innovision Cockpit, έναν ενιαίο, πληρώς ψηφιακό πίνακα ελέγχου. Στο Innovision Cockpit, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, διάστασης 12 ιντσών και το σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας Discover Premium σε οθόνη 15 ιντσών, αποτελούν ένα ενιαίο, ψηφιακό σύστημα ελέγχου, πληροφόρησης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης, πολύ υψηλής ευκρίνειας, που δεν χρειάζεται οποιοδήποτε συμβατικό διακόπτη ή περιστροφικό επιλογέα.

Παράλληλα, οι μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις εξασφαλίζουν χώρο αποσκευών 810 λίτρων (από 697) ενώ το αυτοκίνητο είναι 106 κιλά ελαφρύτερο χάρη στη χρήση αλουμινίου (48%) και high-tech χάλυβα (52%).

Το νέο Touareg λανσάρεται με μεγάλη γκάμα V6 και V8 αποδοτικών και ισχυρών κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, με ισχύ από 231 έως 421 ίππους ενώ προβλέπεται και ένα plug-in υβριδικό κινητήριο σύστημα 367 ίππων.
tu01
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης