Ξεκίνησαν οι πωλήσεις της McLaren MP4-12C

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις της McLaren MP4-12C

Διατίθεται πλέον στους ενδιαφερόμενους η McLaren MP4-12C, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Μάλιστα διευκρινίζει ότι υπάρχουν 12 σημεία πώλησης στην Ευρώπη, με την τιμή του να ανέρχεται...

McLaren εναντίον Ferrari και στους δρόμους
Διατίθεται πλέον στους ενδιαφερόμενους η McLaren MP4-12C, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Μάλιστα διευκρινίζει ότι υπάρχουν 12 σημεία πώλησης στην Ευρώπη, με την τιμή του να ανέρχεται στην Γερμανία (των λιγότερων από την Ελλάδα φόρων) στα 270.000€ (εκτίμηση). Σημειώστε δε πως προς το παρόν, θα παραχθούν μόλις 1000 αυτοκίνητα.

Η McLaren MP4-12C χάρη στην ανάλαφρη κατασκευή όλου του αμαξώματος καταφέρνει να πετυχαίνει από στάση τα 100 km/h σε λιγότερο από 3 sec ενώ το κοντέρ ξεπερνά τα 320 km/h. Φυσικά για να πραγματοποιηθούν οι παραπάνω επιδόσεις απαιτείται ένα πανίσχυρο μηχανικό σύνολο, όπως είναι ο V8 των 3,8 lt που εφοδιάζεται με διπλά turbo και αποδίδει 600 ίππους.

Κλείσιμο
 Όλα αυτά με τη βελόνα του στροφόμετρου να υπερβαίνει τις 8.500 rpm. Συνεχίζοντας, με την βοήθεια ενός 7-τάχυτου κιβωτίου με διπλό συμπλέκτη η ροπή των 600 Nm περνά στον πίσω άξονα ενώ το εντυπωσιακό είναι πως το 80% της ροπής είναι διαθέσιμο από τις 2.000 rpm.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης